• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Buda benim köşe koltuğum..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

lemlem07

Guru
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2010
2.753
41
318
Diğer
bu fotoyu mağazada çektim, evimdeki resmide var, henüz eşyalarımın hepsi yerleşmediği için şimdilik bomboş bir odada halısız ve perdesiz duruyor garibim.. en geç iki haftaya kadar odadaki halinide tam olarak çeker koyarım.

düzenleme: kızlar artık evliyim ve bu koltuğumun minicik oturma odamdaki resimlerini 3.sayfaya ekledim, ordan bakabilirsiniz...

Son düzenleme:
hee resmini eklemeyi unutmuşum işte benim mor köşem.. :16:

$Fotoğraf0602.webp

buda mağazada görüp ilk beğendiğim haliydi.. ama bu rengi sevmeyip renk kartelasından mor ve beyazı seçmiştik nişanlımla, koltuğum yapılırkende başka bir şehirde tesadüfen benim istediğim rengini görüp çektim, orda mor ve beyaz halini görünce çok heyecanlandım...

$Fotoğraf0356.webp$Fotoğraf0357.webp

ayy heyecanlanmış kıyamam ne güzel heyecanlar yarabbim bunlar ya. herkese yaşatsın bu dönemdeki güzel heyecanı ve mutluluğu

çok güzelmiş güle güle kullan çok tatlı ve farklı duruyor. şatafata kaçmadan koltuğun tarzını odaya yansıtırsan harika olur. diğer rengi seçmemekle iyi yapmışsın. peki kullanışlı olacak mı ki? yani başka koltuk, puf ne düşünüyorsun? tek başına mı kullanacaksın?

beğenen arkadaşlara teşekkür ederim,
qivi; bunun birde dönen teklisi vardı, ama bizim çok küçük bir oturma odamız var, sadece köşeyi aldık.. orayı misafirler için oturma odası gibi değilde sadece nişanlımla ikimizin dinleneceği film izleyeceğimiz bir oda yapacaz zaten.. ses sistemi led tv falan olacak, birde halı ve perde, o odada başka bişi olmayacak..

qivi; bunun birde dönen teklisi vardı, ama bizim çok küçük bir oturma odamız var, sadece köşeyi aldık.. orayı misafirler için oturma odası gibi değilde sadece nişanlımla ikimizin dinleneceği film izleyeceğimiz bir oda yapacaz zaten.. ses sistemi led tv falan olacak, birde halı ve perde, o odada başka bişi olmayacak..

uvvv çok güzel o zaman daha güzelmiş bu koltuk :112: güzel günlerde oturun :114: ben de bu tarz bir şeyler düşünüyorum ama bakalım.. biz de nişanlımla yeni başladık bakmaya, fikrimiz olsun dedik ama ne istemediğimizi bildiğimiz halde yine de kolay değil karar verebilmek :97:

harika. çok beğendim. çok şık. renklerde çok güzel..
allah içinize sindirsin güle güle oturun, hatta mis gibi yayılın :34:

canim cok rahat duruyoo ne güzel.. bende evleneyim ayni senin gibi düsünüyorm.. böyle rahat keyif yapip film izleyebilecegin size özel bi oda süper olur vallah :)
güle güle kullanin insallah

gerçekten çok güzelmiş hangi mağazan aldığını yazarsan sevinirim

teşekkür ederim, antlyadan bi mağazadan aldık ama inegölde bi mobilyacıdan getirtmişler onlarda..

Renk çok güzel fakat kullanışlı bulmadım.Onca kapladığı alana göre iki kişilik koltuk sayılır bence.

ben oturma odası yapmadım, bu köşeyi koyacağımız oda nişanlımla benim sinema, dinlenme odamız olacak, yani sadece iki kişi kullanacak.. bir tane bile misafirimiz gelse burda oturmayı düşünmüyoruz. birde fotoda göründüğünden daha büyük aslında yani 4-5 kişi rahatça oturabiilir. teşekkür ederim..

Back
X