- 25 Aralık 2010
- 1.969
- 1.973
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
woww çok çık çok asil durmuş.
peki bir şey soracağım ben mutfak böyle ferah aydınlık olsun isterim.yani ışık yeterli oluyor mu mutfak siyah olsa bile?
ama sizin mutfak harika görünüyor.tek merakım ferah mı?
heheh haklısın ama bi bozulsunda:) şimdilik sapasaglam
Guzelim senin mutfagini gorunce birkez daha hayran kaldim siyah mutfaga ben bir turlu karar veremiyorum siyahmi yoksa beyazmi yapsam diye sen soyle bana yaptirdigin icin memnunmusun kullanimi pratikmi temizlik felan birde kucuk mutfak icin uygunmu
Kara mutfağına bayıldım.İyi günlerde kullan..
Ben de Kocaeli de yaşıyorum.Dolaplarını nerede yeptırdığını;akrilik olup olmadığını bir de tezgah arası mozaiklerini nereden temin ettiğini öğrenmek istiyorum....
Ben de mutfağımı tadilata sokuyorum.O yüzden acilen cevap verirsen beni çok mutlu edersin.....
Not:Sence yer döşemesini dolaplar takılmadan önce mi yaptırmalıyım yoksa dolaplar takıldıktan sonra mı?
Montaj esnasında zarar verirler mi döşemelere diye düşünüyorum bir yandan da....
Teşekkürler..[/Q
kesinlikle dolapların bitsin öyle yaptır çok kötü çiziliyor ben kendim yaşadım tecrübeliyim yani