• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Buda benim karamutfağımm

woww çok çık çok asil durmuş.
peki bir şey soracağım ben mutfak böyle ferah aydınlık olsun isterim.yani ışık yeterli oluyor mu mutfak siyah olsa bile?
ama sizin mutfak harika görünüyor.tek merakım ferah mı?

woww çok çık çok asil durmuş.
peki bir şey soracağım ben mutfak böyle ferah aydınlık olsun isterim.yani ışık yeterli oluyor mu mutfak siyah olsa bile?
ama sizin mutfak harika görünüyor.tek merakım ferah mı?

ben gayet memnunum canım ilk bu tercihimi söyledigimde dolapcım yok bogar yok güzel olmaz dedi ama illa ısrar ettim ve gerçekten güzel bir mutfak cıktı

Guzelim senin mutfagini gorunce birkez daha hayran kaldim siyah mutfaga ben bir turlu karar veremiyorum siyahmi yoksa beyazmi yapsam diye sen soyle bana yaptirdigin icin memnunmusun kullanimi pratikmi temizlik felan birde kucuk mutfak icin uygunmu

heheh haklısın ama bi bozulsunda:) şimdilik sapasaglam

Bulaşık makineninizin ön panelini yapışkanlı folyolar ya da kızkardeşimin yaptığı gibi (ahşap boyama kursuna gidiyor gerçi kendisi) peçete yapıştırma tekniğiyle kaplayabilirsiniz. İnox havasında yapışkanlı folyolar görmüştüm yapımarketlerde sanırım. Mutfağınız gerçekten de çok güzel, çok şık. Güle güle kullanın.:46:

çok güzel olmuş mutfağınız. benimki de buna yakın olucak..

ii günlerde kullanın

tezgah granit mi
granitse star galaksi mi

Son düzenleme:
Guzelim senin mutfagini gorunce birkez daha hayran kaldim siyah mutfaga ben bir turlu karar veremiyorum siyahmi yoksa beyazmi yapsam diye sen soyle bana yaptirdigin icin memnunmusun kullanimi pratikmi temizlik felan birde kucuk mutfak icin uygunmu

ben memnunum canım temizlik yapmayı seviyorsan güzel ama siyah granitte leke falan belli olmuyor

canım çok hoş, çok modern ve ışıl ışıl. bayıldım, insanın bu mutfaktan çıkası gelmez. güle güle kul:nazar::nazar::nazar:lan.

güle güle kullan çok beğendim benimde mutfağım siyah kırmızı altlar tümüyle siyah üstlerde iki dolap kapağı hariç kırmızı ben bayılıyorum siyaha seninde mutfağın çok güzel :71:

Kara mutfağına bayıldım.İyi günlerde kullan..
Ben de Kocaeli de yaşıyorum.Dolaplarını nerede yeptırdığını;akrilik olup olmadığını bir de tezgah arası mozaiklerini nereden temin ettiğini öğrenmek istiyorum....

Ben de mutfağımı tadilata sokuyorum.O yüzden acilen cevap verirsen beni çok mutlu edersin.....

Not:Sence yer döşemesini dolaplar takılmadan önce mi yaptırmalıyım yoksa dolaplar takıldıktan sonra mı?
Montaj esnasında zarar verirler mi döşemelere diye düşünüyorum bir yandan da....

Teşekkürler..

Kara mutfağına bayıldım.İyi günlerde kullan..
Ben de Kocaeli de yaşıyorum.Dolaplarını nerede yeptırdığını;akrilik olup olmadığını bir de tezgah arası mozaiklerini nereden temin ettiğini öğrenmek istiyorum....

Ben de mutfağımı tadilata sokuyorum.O yüzden acilen cevap verirsen beni çok mutlu edersin.....

Not:Sence yer döşemesini dolaplar takılmadan önce mi yaptırmalıyım yoksa dolaplar takıldıktan sonra mı?
Montaj esnasında zarar verirler mi döşemelere diye düşünüyorum bir yandan da....

Teşekkürler..[/Q

kesinlikle dolapların bitsin öyle yaptır çok kötü çiziliyor ben kendim yaşadım tecrübeliyim yani

Back
X