• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Buda benim karamutfağımm

markası siemens canım ve çok memnunum temizligide cok kolay yanlız özel cam jileti olması lazım mutlaka

canım bende cam ocak aldımm
cam jiletii nasıll birşeyy nerden bulabilirimm
deterjan ne kullanıyorsunn neyle siliyorsunn
microfier bezlerii nerden bulabirizzzz

canım ben jiletini ve ilacını almanyadan getirdim burda varmı bilmiyorum ama kesin vardır bende baumax falan bakcam

Harika :asigim: "karamutfağım" diyince içim kararcak sandım ama tezgah ve duvar seramiklerini seçerken isabetli bi karar vermişsiniz, içim açıldı..İyi günlerde kullanın :nazar:

insan bu mutfakta yemek yapmaya kıyamaz:1: güle güle kullanın.

çok hoş güle güle kullanın..acaba metrekare fiyatını kaç ? bilgiendirrseniz sevinirim

bana yardım edin yeni gelinim evimizi yapıyoruz ve çok güzel bişey olmasınız istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim iç mekan konusunda çok ii sayılmam yardımınza ihtiyacım var arkdaşlar bana cevap verenler lütfen özelden yazın çünkü çok konuya yazdım bazılarını göremeyebilirim

Gercekten cok modern.. Mozaikler cok SIK duruyor.. mutfagi tam olarak neden eklemedin?
Eminim geri kalan heryeri cok güzeldir.. Güle güle kullan:34:

Çok hoşş siyahın mutfakta bu kadar hoş duracağını tahmin etmezdim.:34:

bence gayet güzel, haziran ayında kayınvalidem de taşındı onunda evine siyah granit mermer koyduk aynı seninki gibi oldu...
iyi günlerde otur

5mutfak.jpg
[/URL][/IMG]

2mutfak.jpg
[/URL][/IMG]

4mutfak.jpg
[/URL][/IMG]

offf işte mutfak budur..bu forumda gördüğüm en güzel mutfak bu canım..renkler harika ve çok asil duruyo..güle güle kullan :34:

Back
X