• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Buda benim karamutfağımm

yeni mutfağınızı iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.bende mutfağımı yaptıracağım köşe evye düşünüyorum. kullanışlı olup olmadığını merak ediyorum. tavsiye edermisiniz.

5mutfak.jpg
[/URL][/IMG]

2mutfak.jpg
[/URL][/IMG]

4mutfak.jpg
[/URL][/IMG]
Mutfağınız çok güzel.Hayırlı ve güzel günlerde kullanın inşallah.Benim mutfağımla benziyorlar :)tezgah ve ara karolar aynı acaba ara karolardan memnun musunuz? ben değilimde yemek yaparken derz aralarına sıçrıyor yağ,salçavs.keşke başka bişi yaptırsaydım diyorum şöyle silinebilen taşlardan neyseki geri dönme şansım yok siz nasıl temiliyor sunuz?

mutfağın çok şık olmuş bir evde en çok dikkat ettiğim bölüm mutfaktır. güle güle kullanmak nasip olsun

siyah birazda mutfaklara modernlık katıyo hoş bi havası varr (: bnde siyah yaptırcam hele burdakileri gorunce (:

ben de çok beğendim çok modern olmuş..yeni ev aldık bizde mutfğını değişjtirmeyi düşünüyorum ama siyah beyaz renklar benim dekora uymaz bej ve koyu kafve olması gerekir ama malzeme olarak böyle parlak olmasını istiyorum bende acaba böyle güzel olur mu?kızlar piyasay ı bilmiyoruz nakadar böyle bi mutfağın metre karesi?birde izmir balçova narlıdre arası varmı tafsiye edeceğiniz birileri??:34:buarada canım güle güle kullan afiyetle yiyeceğiniz yemeklerin kokusuyla dolsun o güzel mutfak1:16:

siyah benim içimi karartıyor ya. açık ve canlı renkleri ben daha çok seviyorum. tabi zevkler ve renkler farklıdır.

Mutfağınız çok güzel.Hayırlı ve güzel günlerde kullanın inşallah.Benim mutfağımla benziyorlar :)tezgah ve ara karolar aynı acaba ara karolardan memnun musunuz? ben değilimde yemek yaparken derz aralarına sıçrıyor yağ,salçavs.keşke başka bişi yaptırsaydım diyorum şöyle silinebilen taşlardan neyseki geri dönme şansım yok siz nasıl temiliyor sunuz?

evet aynı sorunu bende yaşıyorum genelde derz kalemi kullanıyorum canım

ben gayet memnunum canım ilk bu tercihimi söyledigimde dolapcım yok bogar yok güzel olmaz dedi ama illa ısrar ettim ve gerçekten güzel bir mutfak cıktı

canım güle güle kullan ..çok şık..bende mutfak yaptırıyorum..köşe evye kullanışlı mı??dolapçımı ikna edemedim..köşede evye olmaz diyoo:)

Back
X