Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni mutfağınızı iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.bende mutfağımı yaptıracağım köşe evye düşünüyorum. kullanışlı olup olmadığını merak ediyorum. tavsiye edermisiniz.
Mutfağınız çok güzel.Hayırlı ve güzel günlerde kullanın inşallah.Benim mutfağımla benziyorlar :)tezgah ve ara karolar aynı acaba ara karolardan memnun musunuz? ben değilimde yemek yaparken derz aralarına sıçrıyor yağ,salçavs.keşke başka bişi yaptırsaydım diyorum şöyle silinebilen taşlardan neyseki geri dönme şansım yok siz nasıl temiliyor sunuz?
Mutfağınız çok güzel.Hayırlı ve güzel günlerde kullanın inşallah.Benim mutfağımla benziyorlar :)tezgah ve ara karolar aynı acaba ara karolardan memnun musunuz? ben değilimde yemek yaparken derz aralarına sıçrıyor yağ,salçavs.keşke başka bişi yaptırsaydım diyorum şöyle silinebilen taşlardan neyseki geri dönme şansım yok siz nasıl temiliyor sunuz?
schirin:ben de kocaeli de oturuyorum. hangi mutfakçıyla çalıştığınızı öğreneblir miyim?
ben gayet memnunum canım ilk bu tercihimi söyledigimde dolapcım yok bogar yok güzel olmaz dedi ama illa ısrar ettim ve gerçekten güzel bir mutfak cıktı