Buda Benim Itirafimmmmmm

D

dj_sinem

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi dj_sinem
:dance: MRB arkadaslar benım ıtırafım gecen yıl yılbasını ben kardesım ve erkek arkadasım beraber barda kutladık tabı baya eglencelıydı ıcılen bıralar belırlı bı saatten sonra sıkısma yaptı ve teker teker kendımızı vc de bulduk ben vcye gırdıgım esnada erkek arkadasım vc'nın kapısının onunde cantamı tutuyordu ve benı beklıyodu ben ıcerde benı cok sıkıstıran sıvıyı cıkarmakla mesgulken bırden kapı zorlanmaya basladı ana oda ne kapının kılıtıde yok var gucumle kapıyı ıcerden ıteklıyorum ya rahat bırakın ya yarım kalmasın ama butun cabalarım bosa gucum yetmedı ve kapı acıldı dusununkı ben o vazıyetteyım ıcerı kafası bı mılyon olmus bı kız gırdı ben acık olan yerlerımı ortmeye calısırken oda donunu ındırdı ısemeye basladı benı gormuyodu bıle ...... allahım ne gundu ya sabaha kadar gulmustuk olaya :dance:

• Konu Sahibi dj_sinem
:)))))) anaaaa çok berbat ve komik bi durumm hehee

• Konu Sahibi dj_sinem
aynen ole canım ya hem komık hemde barbatttttttttttt

• Konu Sahibi dj_sinem
ayyy erkek arkk neredeyidi bee bende bende bir an erkek ark giriyo zannettim hehe

• Konu Sahibi dj_sinem
dogrusu bende olsam erkek arkadsım gırıyo sandım ama garıbım o an cxantamı tutmakla ve benı kapı onunde beklemekmle mesguldu

• Konu Sahibi dj_sinem
bende erkek arkadasın girio zannetmişrtimmm kapıda bekliyo deyince

• Konu Sahibi dj_sinem
puhahahahahahah çok iyiymiş ya

ben olsam bütün gece gülmeqten ölürdüm heralde kızda başta tuvalet mi bulamamış cnm içerde insan vaa işte=D

:roflol::roflol::roflol:o an kendimi düşündümde:1shok:ama sonra aklıma geldikçe kopardım herhaldesırnaşık şey

bende erkek arkadaşın giriyo sandım okurken ama sonu daha komikmiş hahahah ay hiç güleceğim yoktu:roflol::roflol:sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol::roflol:vay sarhoşş vayyyy :roflol::roflol::roflol:

koptuumm yaa bende erkek arkadaşın girecek sandım bi an..

Bunun başka versiyonunu da ben yaşadım şarköyde kız ark. ve erkek arkadaşı kiçok iyi anlaşırdık 3 ümüz bara gittik benim kız arkadaş çok içti.Lavaboya götürdüm erkek arkadaşta kapıda bizi bekliyodu. Kız çıkartma yaparken ben zorlandım tutamadım ve onuda mecburen içeri çağırdım.O sırada boş olan tuvalet sen dolmazmı... Biz 3 ümüz içerde acayip sesler ...Kızlar bir anda çığlık atıp olmayacak laflar söylemeye başladılar Kime neyi anlatıcan herkesi kafası iyi.Zor kaçtık sabaha kadar deniz kenarında güldük halimize.....

berbat bir durum... Ne o kadar içerler anlamam. İçmesini bilmiyorsan içme.

bence insanın kendini bu kadar kaybederek içmesi yanlış... :1closedeyes:

X