Gelinlik Modelleri Buda benim gelinliğimmmmm:)

Aynen ckk doğru söyledin hep hayrlisini diliyorum zaten insallah hersey gonlumuzce olur tskr ederm cvbin icin hakimjzda hayrlisi insallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen ckk doğru söyledin hep hayrlisini diliyorum zaten insallah hersey gonlumuzce olur tskr ederm cvbin icin hakimjzda hayrlisi insallah :)

Aminnnnnnnn nişan kurdelası yut bn yuttum ilk giden ben oluyorum ahahha

Beggyy

Merak etme paylaşırım zaten gönderirim sana detayları daha kına içinde düşünmemiz gereken şeyler vart 🙀🌟👯

Beggyy

😱😱😱😱 kınayı unuttum beennn doğru daha o var.gerçi gelinlik büyük kısımdı orayı hallettik çok şükür şimdi sıra kına kıyafetindee 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Onu napcam hiç bilmiotm işte bakmadm bile daha 😭😩

Beggyy

Nisanlananda yokki etrafimda ayol ; neyse olursa denicem

Hahahahha kaç yaşndasın sen bişi dicem düğün salonların önündn geçerken baak nişan filan yapan varmı al ahahah

Beggyy

Hahahahha kaç yaşndasın sen bişi dicem düğün salonların önündn geçerken baak nişan filan yapan varmı al ahahah

Beggyy

22 yasindayimda yurt disindaym burda ole herkes cat die giremio kartli giris var filan yapamam ancak turkiyeye geldigmde blurm nisanlanan yaprm da bilmiorm migdem nasl kabl edecek vazgeceblirm hani

bu sitede şu zamana kadar gördüğüm en güzel gelinlik...
muhteşem...
saçlarında sapsade olsun.duvak dahi olmasın.gercek bii asalet sergilersin...

Ok teşekkrlerr saçlarım toplu olcak sıkıca sade bir topuz duvak istiyorumm yaaa 🙆

Beggyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…