Gelinlik Modelleri Buda benim gelinliğimmmmm:)

Gelinlige ba yil dim. Eger vucudun modelin ki gibiyse kugu gibi bir gelin olursun diye dusunuyorum. Ve evet bence cikarttir kemerini, gelinlikte kemer yada arkadaki kocamaaan fiyonklara tahammul edemiyorum 😱

LG G2 D802

Eki Görüntüle 1142054

Belindeki kemeri iptal ettirim mi kızlar 🙀

Beggyy

Ayyyy çok güzellllll... Bayıldım canım benimmm kemeri iptal ettirmesen de olur böyle de çok şık olmuş.kesinlikle önce gösterdiklerinden daha iyi buna bayıldım bayıldım bayıldımmmm tatlımmmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok beğendim bende Allah tamamına erdirsin. Düğünde bol bol fotoğraf çekersiniz. İlham vermesi açısından bugün gördüm Evlenirken çekmeniz gereken 25 düğün karesi diye güzel kareler var BURDAN bakabilirsiniz. Tekrar mutluluklar diliyorum:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelinlige ba yil dim. Eger vucudun modelin ki gibiyse kugu gibi bir gelin olursun diye dusunuyorum. Ve evet bence cikarttir kemerini, gelinlikte kemer yada arkadaki kocamaaan fiyonklara tahammul edemiyorum 😱

LG G2 D802

Fiyonkkk bende sevmiuorumm kemerde çekimser kaldm bakalm ozamana fikrim ne olcak teşekkürler bu arada :))))

Beggyy

Kuzumm benmmm ayakkabımıda atcam şimdii onada bakkk :)) ucu kapalı olcak ama bnmkinin aynı modelin 😻

Beggyy

Ayyy çok teşekkür ederimmm gelin olmşş gidiorm size vedaaa ediyoruum tralallala ������ hemen bakcamm

Beggyy

yerinde olsam kemeri çıkarttırmam çünkü üstü çok sade ,kemerde çıkarsa üstü bluz havasında kalır. bence çok güzel çok duru hayırlı olsun. mutluluklar

Çok teşekkür ederim gelinlik çok zor seçilen birşey ve göateriorm çok fikir ayrılıkları oluyo şimdi için rahatladı 👏

Beggyy

Ayakkabılarımdaa buuu 🙀

Beggyy

Eki Görüntüle 1142054

Beggyy

Belindekş kemeri iptal ettirme orası bağlantı yeri olduğu için orayı bir şekilde kamufle etmek zorundalar o kemer o yüzden orada diğer türlü ek bağlantı yeri belli olur ve güzel olmaz diye düşünüyorum Alternatif birşey düşünebilirsin.

ayakkabılarda güzel,gelinlikte güzel.
bence gelinlikteki kemeri iptal ettirme.bu kemer gelinliği daha güzel yapıyor bence.eğer kemer giderse gelinlik oldukca sade gözükecektir.

Eki Görüntüle 1142054

Beggyy

Kemeri cikartirsan neresinde farklilik ve dikkat cekicilik olacakki o kdr da sade gelinlik bencw guzel degil ama resimdeki kemer hos deil daha farkli bise yaptir ufak bi detay cok hos duracaktir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok teşekkür ederim bakalm dikerlerken detayını konuşucaz işte model bu ama tam istediğim gibi ben çok sade olsun istiyorm kumaşıda çok önemliydi

Beggyy

Canım çok tatlı ayakkabılarrrrrr rahatlığı da çok önemli umarım güzel olurrr 😘

Merak etme paylaşırım zaten gönderirim sana detayları daha kına içinde düşünmemiz gereken şeyler vart 🙀🌟👯

Beggyy

ayakkabılarda güzel,gelinlikte güzel.
bence gelinlikteki kemeri iptal ettirme.bu kemer gelinliği daha güzel yapıyor bence.eğer kemer giderse gelinlik oldukca sade gözükecektir.

Teşekkürler bakalm paylaşırım ztn şimdi zmn kilo verme zamanıdır 🙆👼💃

Beggyy

Çok teşekkür ederim bakalm dikerlerken detayını konuşucaz işte model bu ama tam istediğim gibi ben çok sade olsun istiyorm kumaşıda çok önemliydi

Beggyy

Rica ederm ne demek :) sade seviosan sen blirsin bise koyma ama bence minik farkli bi detay olablir cokta hos durur sen blirsin cnm :) yaaa nasl bi duygu gelinlik secmek yakinda onu giyecek olmak? Bende evlenmek istiorm biran once sevdigm kisyle de cok sknti var baya zaman var.. gelinlik sececeegim gunlerin gelmesini istiorum da nasl bi duygu merak ettim :d

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla öncelikle tamamen kısmet işi gerçekten anlına yazılıysa öyle veya böyle er yada geç giyeceksin o gelinliği sen kalbini güzel tut Allah genç kızların dualarını en çok kabul edendir güzel değişik bir duygu aynı zamanda ne olduğunuda anlayamıyosun telaş arası inşallah sanada nasip olur baxen garip hissediyosn bütün o çocukluğuna veda ediyomş gibi hissediyosun bazen ya olmazsa diyosn bazen erkenmi diyosun bazense tamamdır diyorsun işte bu eminim ve evlenicem diyosun milyonlarca duyguyu aynı anda yaşamak çok enteresan evlenmek seni seven erkeğin seni karambole getirmesi terimidir hahah yada senin onu 😃😁 gerçekten tek vericeğim nacizane tavsiye sadecee hayırlısını iste ben halaa eğer hayırsız ise nikah masasında bile bitsin diyorum Allah en iyisini veriyor merak etme ondan sonra arkana yaslan olacakları izle arkan sağlam nasılsa Allah var 😀

Beggyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…