• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri buda benim gelinligim olucak:)

harika bitanem mutluluklar

2e bayildiimmm:69: bende kendime oyle birsey dusunuyorum.
Canim birde bejamin robertsa bak. cook guzel modeller var!

gelinlik çok güzel. gelin çiçeği konusunda bi daha düşünsen olur m:28:u? . zevkler farklıdır da benim ki bir öneri dış göz olarak. şimdiden mutluluklar:nazar:

çooook güselmiş canım.. gelinlik de ayakkabı da bukette.
mutlu mesut giy inşallah... bol bol tepin düğününde... ayakkabıya ekstra bayıldım... çok rahat edersin gece sanırım..

buketine bayıldım canım, nerde yaptırcaksın?

ben de buketine bayıldım canım. merak ettim gerçekten nerde yaptıracaksın??

gelinlik de çok kibar. ben de bol dantelli olanı tavsiye etmeden geçemeyeceğim canım.

güle güle giy şimdiden. :=:34:

ben de buketine bayıldım canım. merak ettim gerçekten nerde yaptıracaksın??

gelinlik de çok kibar. ben de bol dantelli olanı tavsiye etmeden geçemeyeceğim canım.

güle güle giy şimdiden. :=:34:

cok saol canim benim... cicek butemi .. iki secenegim var birinden birine yaptircam.. erensflowers yada lunlun cicek ikisinde web siteleri var canimm

gelinlik gerçekten muhteşem ama dediğiniz gibi dikim çok önemli. güzel ve uygun fiyata dikim isteyenler ve izmirde yaşayanlar için kemeraltında egecan modayı tavsiye ederim. kızlarağası tarafında. ben çok menun kalmıştım

düğün zamanı bakmak lazımmm =) bende bu gelinlik modelini çok beğenmiştim netten bakarken çok zarif duruyor,,inşallah hayallerindeki gibi olursun canımm :16:

Back