Gelinlik Modelleri buda benim gelinligim olucak:)

Aslında bayağı bir farklılar.

Pronovias sitesinden adını öğrendiğiniz gelinliğin fotoğraflarını bulmak için googlea girin, sol üstten "görseller"e tıklayın. pronovias ve gelinliğin adını yazın. Çıkan görsellerde büyük olanları bulmak için soldaki filtreleri de kullanabilirsiniz.

cnm gelinlik ayakkabı ve buketin çok güzel hazır alman daha iyi çünkü dikime güvenmiyorum hayırlısı olsun

model ve tip ayni sadece biri daha yogun gupur kullanilmis

kesinlikle bende dikime guvenmiyorum kafamdaki modelle gidip baska bi modelle cikartabilirler :)) o yuzde hazir daha ii dusunuyorum

ben bı model begendım gelınlıkcının katalogundan suan 3. provama gıdıcem yanı teslım alıcam ıns...modelı begendıkten sonra dıkılmesı ıyı olabılır bence gelınlıkcınede guvenmek onemlı tabıkı....

kesinlikle katiliyorumm guvenmekte onemli ben pronovias dan alicam sadece bi kac degisim olucak o kadar hayirlisi canim hakkimizdee

pronovias ne de olsa çok asil ya gelinlikleri ist.da olsam bende oradan alırdım ama kendi gelinliğimi de çok beğenerek aldım en az pronovias gelinliklerini beğendiğim kadar hattaharika bi model hayırlı olsun inşallah

gelinlik cok sade ve asil canim cok begendim spor ayakkabi modeline bayildimmm ilk kez gördümm ben babet giyerim büyük ihtimal askimla ayni boydayiz

tesekkur ederim canim mutluluklar :)

merhaba.. ben de bu gelinlige bayildim aslinda alcanar giyecektim gupuru fazla olani fakat arkadasim giyince 2012 modelden bunu begendim.. haziran sonu gelcek dediler gelmesini bekliorum denemek icin . sunu soyliim ben de defalarca sordum alcanar modeliyle ayni kesimmi diye evet kesinlikle ayni dediler sadece ustu drapesi var ve belden bollasiyor. dusunmen gereken biraz ustten bollasmasi tam oturmamasi , tabi degisiklik yaptirirsan daha ii olacaktr. bence alcanardan daha guzel cunku cok gupur bel bolgesini kalin gosteriyor drape daha hos . simdiden mutluluklar..

gelinlik gerçekten muhteşem ama dediğiniz gibi dikim çok önemli. güzel ve uygun fiyata dikim isteyenler ve izmirde yaşayanlar için kemeraltında egecan modayı tavsiye ederim. kızlarağası tarafında. ben çok menun kalmıştım

gunaydin canimm..bilgi verdiginn icinn cooookkkk tesekkur ederimmm.. aklimda dediklerin canim cok saollll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…