Buda benim evimm

Çok şeker dosemissiniz, banyoya IKEA RAF iyi fikir hem çok estetik. Güle güle oturun diycem de satuyormussunuz umarım daha içinize sinen bir eve çıkarsınız.

Boyle guzel ve ferah bir bahce kati gormemistim

Ayy böyle evleri gördükçe kendi evimden soğuyorum maşallah huzurla oturun

Güle güle oturun çok hoş eviniz..

herşeyiniz çok güzel güle güle oturun..ledleriniz ne renk buarada

Çok şeker dosemissiniz, banyoya IKEA RAF iyi fikir hem çok estetik. Güle güle oturun diycem de satuyormussunuz umarım daha içinize sinen bir eve çıkarsınız.

Hepinize teker teker teşekkür ederim arkadaşlar..
Rabim herkese evinde huzur versin
Herşey gönlümüzce olsun inşallah..

güle güle oturun inşallah
Bende çocuk odasındaki halının markasını sorabilirmiyim. Yeşil halı arıyorum bu aralar ..(Birde shagy mi tüylü mü onu sorayım )

Genelde iç açıcı ve ferah sadece çocuk odasındaki halı sırıtmış onu beğenmedim ,güle güle otur

Çok temiz düzenli zevkli bir ev, güle güle oturun gerçekten.. Benim salon ve mutfağım da çok karanlık oluyor apartmana baktığı için ama napalım gündüz pek evde durmuyorum bende :)

Kocaman ferah bir ev bem sadece salondaki haliyi pek beğenemedim biraz koltuklarin havasina hafif kalmış gibi geldi banyoda cicekler cok hos olmus bu arada da

güle güle oturun inşallah
Bende çocuk odasındaki halının markasını sorabilirmiyim. Yeşil halı arıyorum bu aralar ..(Birde shagy mi tüylü mü onu sorayım )

çocuk odasındaki halıyı İKEA dan aldık.
Çimen havası yaratmak için :)
shagy halı çok tüy falan çıkarmıyor,memnunum

Kocaman ferah bir ev bem sadece salondaki haliyi pek beğenemedim biraz koltuklarin havasina hafif kalmış gibi geldi banyoda cicekler cok hos olmus bu arada da

teşekkürler yorumlarınız için.
Halıyı spor almak istedik çünkü ev satıldıktan sonra koltukları değiştireceğiz.
çiçekler de İkea dan :) İkea gerçekten evimizin herşeyi :):)

Genelde iç açıcı ve ferah sadece çocuk odasındaki halı sırıtmış onu beğenmedim ,güle güle otur

Çocuk odasındaki halıyı çimen havası yaratmak için yeşil aldık.
Kızımın dolabında ve çekmecelerinde de yeşil renkte süsler var fotoda görünmüyor..
teşekkürler yorumunuz için.

güle güle oturun,eviniz çok güzel.
en çok beğendiğim kalp şeklinde fotoğraflarınızın olduğu duvar

KÖŞEDE KALPLİ FOTO ÇERÇEVEMİ ÇERÇEVEYSE NERDEN ALDINIZ HOŞUMA GİTTİ
ANLAYAMADIM TAM OLARAK:):):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…