Buda benim evimm

CANIMKIZIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
406
286
34
Mart ayında taşındık evimize.
Bahçekatı gündüz karanlık olduğu için satmaya karar verdik.
Onun fotoğraf çekimlerinden bu fotolar...
Saygılarımla..

Eklentiler

• NES_1057.jpg
    108,2 KB · Görüntüleme: 2.972
  • NES_1059.jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 3.021
  • NES_1063.jpg
    115,5 KB · Görüntüleme: 2.976
  • NES_1067.jpg
    108,1 KB · Görüntüleme: 3.026
  • NES_1069.jpg
    99,2 KB · Görüntüleme: 2.975
  • NES_1075.jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 2.706
  • NES_1079.jpg
    109,6 KB · Görüntüleme: 2.877
  • NES_1081.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 2.866
Bahce kati olmasina ragmen gayet ferah ve ic acici dosemissin gule gule huzurla ve saglikla oturun insallah

çok güzeller bende kaç senelik evlisiniz yada eşyaları yeni mi aldınız diyecektim

eviniz gayet güzel hoş lakin dikkatimi çeken kombinin yatak odasında olması!! çok tehlikeli ya dikkat edin lütfen

evin iskanı alındığı zaman çocuk odasından bahçeye kapı açılacak
o zaman kombiyi bahçeye çıkarıcaz
tabi oturmaya devam edersek :)

eviniz çok güzel ama tabi bahçe katı olmasının zorlukları vardır eminim salon halınızı nerden ve ne kadara aldınız acaba bende yatak oadama böyle renkli bir halı bakıyorum

çok zevkli , aydınlık , ferah bir eviniz var.
salondaki fotoğraflarınızdan yaptığınız kalbe , mutfaktaki halınıza bayıldımmm

eviniz çok güzel sade ferah bayıldım sadece mutfakdaki perde olmamış onun yerine zebra olabilirdi peki evinizi satabildiniz mi ?

çok güzel evin gerçekten...güle güle mutlulukla oturun

ayrıca o battaniyenin aynısı bende var

eviniz çok güzel ama tabi bahçe katı olmasının zorlukları vardır eminim salon halınızı nerden ve ne kadara aldınız acaba bende yatak oadama böyle renkli bir halı bakıyorum

yaaa bayıldım evinize nekadar zevklisiniz güzel günlerde oturun inşallahh

çok zevkli , aydınlık , ferah bir eviniz var.
salondaki fotoğraflarınızdan yaptığınız kalbe , mutfaktaki halınıza bayıldımmm

Kalpli fotograf dekorunu sizmi yaptiniz yoksa hazir haldemi aldiniz cok hos olmus

eviniz çok güzel sade ferah bayıldım sadece mutfakdaki perde olmamış onun yerine zebra olabilirdi peki evinizi satabildiniz mi ?

çok güzel evin gerçekten...güle güle mutlulukla oturun

ayrıca o battaniyenin aynısı bende var

Koltuklar muhteşem gerçekten. Eminim yeni taşınacağınız evi de böyle zevkli döşersiniz. Şimdiden güle güle güle oturun.

harika bir evv güle güle oturun canım...

Hepinize teker teker teşekkür ederim arkadaşlar.
Halının markası saray halı 300 tl ye aldım.
Kalpten fotoyu eşim yaptı.Kızımın 1 yaş doğum gününü yeni kutladık o günden kaldı ve sökmeyeceğim duvardan :)
evi henüz satamadık hayırlısı dedik bekliyoruz :)
mutfaktaki perdem önceki evimden kalma.Değerlendirmek istedim o yüzden taktık yoksa salonumun perdesiydi :)
bahçe katı olması problem evet o yüzden hem alarm hem kamera sistemi mevcut evde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…