buda benim evim

sibelburak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
271
7
118
Sakarya
huzurlarınızda mutfağım (diğer fotolar 3. sayfadadır)
$SAM_1376.webp$SAM_1377.webp$SAM_1378.webp

Son düzenleme:
salonum
$SAM_1379.webp$SAM_1380.webp$SAM_1381.webp$SAM_1383.webp
örtü ve dekoratif şeyler eksik zamanla alınacak şeyler inş. masanın üstündeki avizemiz soran olursa :)

Son düzenleme:
Mutfak ve salonunuza bayıldım..
Mor benim rengimmm:16:
Huzurla oturun evinizde:nazar:
Salon oturma grubu ve yemek masası takımını ne kadara ve nerden almıştınız acaba?:26:

oğlumun odası var şimdilik ıvır zıvır var orda ilerde oda almayı düşünüyorum.o zaman eklerim nasipse. birde banyom var orayıda en yakın zamanda çeker yüklerim inş.yorumlara açığım bayanlar.şimdidn tşkrler evim yeni yapıldı salonda eksiklerim var örtü ve objeler onlarda yakında olur inş.

Mutfak ve salonunuza bayıldım..
Mor benim rengimmm:16:
Huzurla oturun evinizde:nazar:
Salon oturma grubu ve yemek masası takımını ne kadara ve nerden almıştınız acaba?:26:

çok teşekkür ederim inegölde yaptırma bir mobilya hepsi indirimdeydi birde pazarlık ve peşin para 5200 vermiştik.

evin çok güzel güle güle otur canım mutfağına ve salonuna ayrı bayıldım zaten mor çok yakışmış bence:16:

hep hayalimdir bir mutfağım olsun benim olsun tabalar kaşıklar buzdolabı tezgah....hiç biri olmadı hayatıımda ama inş olur sizin olmuş güle güle oturun herşey çk güzel misafir salonunuz ayrı bir güzel

güle güle oturun.. :nazar: ben mutfaktaki fon perdeyi fazla buldum :26: birde yatakodanız epey kırmızı olmuş ama zevk meselesi tabiki.. :34: mutlulukla oturun evinizde..

hep hayalimdir bir mutfağım olsun benim olsun tabalar kaşıklar buzdolabı tezgah....hiç biri olmadı hayatıımda ama inş olur sizin olmuş güle güle oturun herşey çk güzel misafir salonunuz ayrı bir güzel

canım bende 3 yıl kayın validemle oturdum.kurulu düzene gittim ama şimdi herşey benim düzenimde çok şükür.yorumunuz için tşkrler :)

güle güle oturun.. :nazar: ben mutfaktaki fon perdeyi fazla buldum :26: birde yatakodanız epey kırmızı olmuş ama zevk meselesi tabiki.. :34: mutlulukla oturun evinizde..

teşekkür ederim öncelikle.o fon verdeyi özellikle diktirmedim daha önceki evimin salonundaki fondu.bende katlayıp kenara koymak istemedim sonuçta para veriyoruz baktım o duvarda çok boş geliyordu orda kullanmak istedim.yatak odası foto karanlık çıktığı için o kadar yoğun kırmızı gözükmüş yoksa gün ışığını çok güzel alıyor ve aydınlık birde önceki evimde tek cam vardı yatak odasında haliyle farba tekti bu evde camım 2 taane oluncaa 1 tane daha diktirmek zorunda kaldım dediğim gibi katlayıp kenara koyamadım yenisi içinde masraf yapmak istemedim.

mutfagına bayıldım valla canım,evin çok güzel ve çok ferah olmuş.evliliğinde aynı evin gibi huzurlu ve ferah ve mutluluk dolu olsun inşallah:):nazar::nazar::nazar:

her sey iyi hoş da o yatak odasındaki kırmızı perdeler itici geldi bana cıkar canım temizliği dert takması dert hoş dursa neyse..onun dışında her yer güzel güle güle otur..

Back
X