buda benim evim

ferah kullanışlı bir eviniz var güle güle oturun
özellikle salonu cok beğendim:34:

banyom ve wc $SAM_1421.webp$SAM_1422.webp$SAM_1423.webp$SAM_1424.webp$SAM_1425.webp
klozet takımı halıcının hediyesi idareten onu kullanıyorum,renk ve model önerisi olan varsa yardımcı olabilir.

salon çok sade çok beğendim aksesuar alıcam diye salonu ıvır zıvırla doldurmayın bence oturma odasınıda değişik dizayn etmişsin güzel olmuş oğlanın odasınada çocuk odalarının bisürü parçasını doldurmayın bence gerekeni alın az eşya çok hayat bence :1:gayet güzel olmuş güle güle sağlıkla oturun :nazar::nazar:

salon çok sade çok beğendim aksesuar alıcam diye salonu ıvır zıvırla doldurmayın bence oturma odasınıda değişik dizayn etmişsin güzel olmuş oğlanın odasınada çocuk odalarının bisürü parçasını doldurmayın bence gerekeni alın az eşya çok hayat bence :1:gayet güzel olmuş güle güle sağlıkla oturun :nazar::nazar:

yok canım göründüğü gibi kalabalığı sevmiyorum.salona ince tül tarzı mobilya üstlerine örtü birer tanede aksesuar.duvarlara da uyumlu tablo düşünüyorum o kadar.çocuk odasınada şimdilik bir gardrop alıyorum idareten uygun bişey düşüncem kardeşi olursa o zaman güzel bir oda yapmak bakalım nasip artık.yorum için teşekkürler.her zamn sadelikten yanayım ne kadar az eşya o kadar az iş :1:

Back
X