- 11 Şubat 2014
- 3.656
- 1.188
- 148
merhaba kızlar. ben 39+5'te normal doğumla oğlumumu dünyaya getirdim. çarşamba gecesi saat 03:30 gibi sancıyla uyandım. 10 dakika filan sonra uyumuşum. uyandığımda saat 05'ti. wc'ye gittim. işim bitmişti ama bacaklarımın arasından bişeyler aktığını hissettim. eşimi uyandırdım suyum geldi diye. hemen annemlere filan haber verdik. ben bi duş filan aldım hemen saat 06'da yolla çıktık. 06:30'da güle oynaya hastahaneye giriş yaptık. tabi ben evdeyken hemen doktorumu aramıştım oda gelecekti. ilk önce ebe alttan muhayene etti 5 cm açıklık vardı. bu sırada birden sancım geldi. hemen epidural istedim. yatış işlemleri falan yapıldı. biz hemen odamıza geçtik. ebeler gidip geliyordu. saat 09'a kadar açılmamın tamamlanmasını bekledik. doktorumda herşeyin yolunda olduğunu söyleyip beni rahatlatıyordu. 09 da doğumhane'ye alındım. çatala çıktım. 3. ıkınmamda bebeğim geldi. 1 ıkınmadada plesantamı çıkarttım. bu kadarcık mıydı? o sabah hastahaneden çıktık. şimdi iyiyiz. dikiş yerlerim ani hareketlerimde çok azıcık acıyor ama meleğime bir bakışım bana her şeyi unutturuyor. canım oğlum seni çok seviyorum.