Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çook tesekur ederimm yorumunuz beni ccok mutlu etti 03/05 te nikahımız kısmetse..aslında benımde vücudum elverseydi bende balık tarzı dar gelinlik secerdim bayılıyorum ama malesef azcık fazlalıklarım oldugu için basen bölgelerimde özellikle malesef denemedim bile ama kabarıklarında heyecanı çok farklı bence ikisindende dene hangısı içine siniyorsa onu sec.düğün ne zaman bu arada?Çok güzelmiş çok da yakışmış maşallah :) Düğününüz ne zaman peki? Ben de bu yaz evleniyorum daha aramaya başlamadık hep dar gelinlik düşünüyordum ama burada fotolara baktıkça acaba kabarıklara mı geçsem diye düşünmeye başladım:)
Eminimm cook guzel olucaksin gelinlik cok baska bi heyecan. İkisinide dene icine sineni al ama balik tarzi biraz daha rahat bana gore kendinee yakistirirsan hiic dusunme ve sakin baskalarinin fikirlerine takilma icinden gectigini istedigini al mutlakaDüğünümüz 25Temmuzda:) Dediğiniz gibi iki türlü de deniycem sanırım ben birini alsam diğerinde aklım kalıcak gibi, aslında benimde basenlerde biraz var fazlalık ama dar elbiselerde kötü durmuyor o yüzden bi esaret edicem gelinliği dar kesim denemeyi çok kötü olursa kabinden bile çıkmam ama
Evet canim rahibe duvagi gelinligin kendi duvagi. 3 tane duvagi vardi ayni kumastan kendi gelinligin ben en sade olani sectim. Sacimi toplu dusunuyorum gayet sade dalgali bi topuz dusunuyorum tepeden olmiycak aklima takilan tek sey rahibe duvakta yuzumu kapatilip kapatilamayacagi. Bi arkadasim kapatilabiliyo dedi icim rahatladi. Yinede kuafore daniscam tabi ama suan aklimda rahibe duvak var. Gelinligine yakisiyosa tepeden duvak yaptir tabi kabarik benimde hosuma gidio ama benim gelinligime en cok rahibe duvak yakiscagini dusunuyorum. Fazla yorumlara takilma bu senin dugunun icinden geldigi gibi. Ben gelinligime yarim kol yaptirdim bi cok arkadasim yaptirma boyle kalsin dedi ama en basindan istedigim yarim dantel koldu dinlemedim kimseyi. Sonucta bu bizim dugunumuz iyisiyle kotusuyleduvağınız rahibe duvak oluyor değil mi? gelinliğinizin duvağı mıydı siz ayrı mı seçtiniz? saçlarınızı nasıl düşünüyorsunuz açık mı? ben de tepeden duvak düşünüyorum ama herkes topuzun gözükmez diyor
Evet canim rahibe duvagi gelinligin kendi duvagi. 3 tane duvagi vardi ayni kumastan kendi gelinligin ben en sade olani sectim. Sacimi toplu dusunuyorum gayet sade dalgali bi topuz dusunuyorum tepeden olmiycak aklima takilan tek sey rahibe duvakta yuzumu kapatilip kapatilamayacagi. Bi arkadasim kapatilabiliyo dedi icim rahatladi. Yinede kuafore daniscam tabi ama suan aklimda rahibe duvak var. Gelinligine yakisiyosa tepeden duvak yaptir tabi kabarik benimde hosuma gidio ama benim gelinligime en cok rahibe duvak yakiscagini dusunuyorum. Fazla yorumlara takilma bu senin dugunun icinden geldigi gibi. Ben gelinligime yarim kol yaptirdim bi cok arkadasim yaptirma boyle kalsin dedi ama en basindan istedigim yarim dantel koldu dinlemedim kimseyi. Sonucta bu bizim dugunumuz iyisiyle kotusuyle
kesinlikle haklısın olağanüstü bile olsa insanlar yorum yapacak birşeyler buluyor. gelinliğin tam istediğim gibi gerçekten çok beğendim saç-makyaj-duvakla mükemmel olacaksın inş. ben bu tarz bir gelinliğin üzerine tepeden duvak düşünüyordum ama sanırım gelinliğin romantikliğini bozar aynen dediğin gibi ortada olmalı. altta çok demode geliyor bana ki zaten yaptıracağımız topuzu her düğün nişanda yaptırabiliriz burada özel birşey varsa o da duvaktır benim de kısmetse nikahım düğünümde olacak o yüzden kapatılabilir olması lazım. bir danışmak gerek. kolları da harika düşünmüşsünüz nişanlığım straplezdi taşıması zor ve bir gelinin zarif olması gerektiğini düşünüyorum
çoook teşekkür ederim..bütün gelinler güzeldir yeterki yüreğinde yaşayabilmek o heyecanı mutlulugu.bende tam olarak onu demek istemiştim.gelinliğin romantizmine uymaz die :) topuz değil duvak önemli muhakkak ayrıca gelinlik ne kadar agırsa topuz makyaj v.s dahada sade olmalı benım fikrimce.yüzün kapanması olayını bi araştırıcam burdan bilgi veririm muhkakak en önemli detay o çünkü :)
bu da bindallım bu arada belki fikir olması açısından bakmak istersin?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bindallim-hakkinda-yorumlariniz.795431/
izlemedeyim ah bu konuları konuş konuş bitiremicem ben :))) kesinlikle aynı şekilde düşünüyorum çok daha romantik, zarif ve naif oluyor bir gelinin olması gerektiği gibi gelinliğiniz tam yerinde danteli, ışıltısı, modeli. tüm kalbimle söylüyorum bunu heyecanını paylaşıyorum canım hemen bakıyorum
evet fikirlerimiz birebir ne kadar güzel bir duygu bu heyecan...heleki bu heyecanı mutlulugu paylaşmak çok daha güzel bu arada senin planların nasıl?tarih?
olsun canımcım herseyi rahat rahat sindire sindire yaparsın ama belirsizlik çok zor.en azndan tarihi belirleyip bir an önce gün alın derim ben .ama sıkma canını sakın benimde dayımlar gelemiyolardı yani öle bi ihtimal vardı mayısta yapınca ama bi şekilde o tarihekendini ayarlayıp gelicekti daym bunu bildiğim için tarihi belirledik kendi içimizde yoksa bizimkide yaza kalıcaktı ama ben ramazandan önce olsun istedim.çokda stres oldum acaba gelebilirler mi ya gelemezlerse sonucta bi tane dayım var.ama çok şükür korktugum olmadı.bu zamanlar sıkıntılı zamanlar ama rabbim yardım ediyor yaa her konuda..iş biraz sana düşüyo sıkmadan ama alttan alta tarih konusunda ısrarcı ol en azından neyi ne zamn yapıcagınız belli olur istediğin mekanı tutarsın.düğün hazırlkları için erken biraz daha oyalanabilirsin tatlım.mayıs gibi başla yavaş yavaş bütün planlarını düzene koy yapacaklarını ayarla neyi nasıl yapıcağını çünkü zaman çoook çabuk geçiyor gerçekten :)hem de harika canım ^^ senin adına heyecanlanıyorum şimdiden bizimkisi Eylül'de inşallah bir aksilik çıkmazsa. yaz düğünü istemiyorum Adana'nın sıcağı çekilmez olacağı için. Tarih almadık henüz (bu da beni rahatsız ediyo) amcası da görmek istemiş Eylül'de bulunabilirmiş ancak ve izin alacağı zaman belli olmadığı için onu bekliyoruz :/ biz de Mayısta düşünüyorduk ama hazır olamadık (ben ve ailem) bana da nişanlım böyle böyle diye danışınca ve kararı da bana bırakınca biraz daha zamanımız olur diye ertelemiş olduk ama tek sorun tarihi almamış olmamız. istediğim mekanda yapamamaktan korkuyorum açıkçası. düğün hazırlıklarına başlamam için erken öyle değil mi canım?
olsun canımcım herseyi rahat rahat sindire sindire yaparsın ama belirsizlik çok zor.en azndan tarihi belirleyip bir an önce gün alın derim ben .ama sıkma canını sakın benimde dayımlar gelemiyolardı yani öle bi ihtimal vardı mayısta yapınca ama bi şekilde o tarihekendini ayarlayıp gelicekti daym bunu bildiğim için tarihi belirledik kendi içimizde yoksa bizimkide yaza kalıcaktı ama ben ramazandan önce olsun istedim.çokda stres oldum acaba gelebilirler mi ya gelemezlerse sonucta bi tane dayım var.ama çok şükür korktugum olmadı.bu zamanlar sıkıntılı zamanlar ama rabbim yardım ediyor yaa her konuda..iş biraz sana düşüyo sıkmadan ama alttan alta tarih konusunda ısrarcı ol en azından neyi ne zamn yapıcagınız belli olur istediğin mekanı tutarsın.düğün hazırlkları için erken biraz daha oyalanabilirsin tatlım.mayıs gibi başla yavaş yavaş bütün planlarını düzene koy yapacaklarını ayarla neyi nasıl yapıcağını çünkü zaman çoook çabuk geçiyor gerçekten :)
ne demek tatlım rabbim herkesin Gönüne göre versin.muhakkak haberdar et gelişmelerden hazırlıklardan.eksik bitmiyor gerçekten evlenmek için ciddi bi bütçe gerekiyormus bunu anladım ben kız için ayrı erkek için ayrı.ama Allaha şükür halloluyo hersey.herşey seninde gönlüne göre olsnnn sevdiceklerimizle mutlu bi hayat bizim olsun inşallahevet canım benim, kesinlikle tek sıkıntım belirsizlik. yoksa bizim de işimize geldi kız tarafı diyince kolay geliyo insana ama alınacaklar hiç bitmiyor Allah yardımcımız olur inşallah. tabiki herşeyin en iyisini ister insan ama şöyle de bir düşününce herşey teferruat önemli olan huzurlu sağlıklı sakin bir hayat. Mayıs gibi yerimizi tutarız tahminim :/ ondan sonra da gelsin hazırlıklar senin de konuyu dağıttım kusura bakma canım herşey gönlünce olsun
ne demek tatlım rabbim herkesin Gönüne göre versin.muhakkak haberdar et gelişmelerden hazırlıklardan.eksik bitmiyor gerçekten evlenmek için ciddi bi bütçe gerekiyormus bunu anladım ben kız için ayrı erkek için ayrı.ama Allaha şükür halloluyo hersey.herşey seninde gönlüne göre olsnnn sevdiceklerimizle mutlu bi hayat bizim olsun inşallah
canim merhaba ben aylin ve izmirde yasiyorum 22 yasindayim agustos ayindacdugunum var fakat nisanlimin durumu cok kotulesti gelinlik alamayacagiz senden ricam gelinligini nikahimda 1 kez giyebilip resim cekilebilirmiyim soz veriyorum tekrar veririm gelinligini.hep hayalimde uzun kuyruk bir gelinlik giymekti.bu numaradan ulasabilirsin cnm bna