How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gelinlik Modelleri Buda benim aşık olduğum gelimliğim...

Çok guzel Mutlulukla Keyifle giyin :KK24:

Çok merak ediyorum, gelinlik seçmeye kimle gidiliyor? Şununla gidilir, kaynana da gelir vs gibi adetler var mıdır?

Çok merak ediyorum, gelinlik seçmeye kimle gidiliyor? Şununla gidilir, kaynana da gelir vs gibi adetler var mıdır?
öyle bi adet yok benim bildiğim :) ben bitek annemi ve nişanlımı aldım yanima.çok fazla kişi almadım kararsızlık yaşamamak kafamın daha fazla karışmasını önlemek için :)

Düğünden önce görmesi uğursuzluk getirmiyor değil mi :)))

çok güzel. Allah güle güle giymeyi nsaip etsin. ben çok beğendim.

ben kaçırmışım yaaa tesadüfen gördüm konunu.. bayıldım çok yakışmıışşşş kuyruğu çok hoşşş :nazar::nazar::nazar::nazar:ömür boyu mutlu olun inşallah:KK68:

Bence çoook güzel bir gelinlik yaa..
Hele arka kısmına bayıldım resmen güle güle giy canım Allah mutluluğunuzu daim etsin.. :)

ben kaçırmışım yaaa tesadüfen gördüm konunu.. bayıldım çok yakışmıışşşş kuyruğu çok hoşşş :nazar::nazar::nazar::nazar:ömür boyu mutlu olun inşallah:KK68:
canımmm nasıl tesekkur etsem bilemedim.beğenmene çook sevindiim:)hepimiz çook güzel gelin olucaz inşallahh :KK15:

Bence çoook güzel bir gelinlik yaa..
Hele arka kısmına bayıldım resmen güle güle giy canım Allah mutluluğunuzu daim etsin.. :)
çook saol canım güzel dileklerin için rabbim herkese bu güzellikleri yaşatsın inşallah :oops:

Back