- 15 Mart 2019
- 305
- 198
- 39
-
- Konu Sahibi masal_tali
Bütün detaylarıyla yazıcam heyecandan gebericemİns en kolay şekilde atlatirsin cnm .bende olcam bnmki bir anda gelisti çok araştıramadm .ama ben korkuyorumda ya .)). Seni takipteyim herşeyi yaz iyi haberlerini bekliyoruz .
Bende düşünüp duruyorum nasıl olcak diye.yok cnm bende carsamba günü kan fln vercem ozamn konuscaz. bn devlet hastanesinde yaptircam. izin konusu var bide benim ondan düşünüp duruyorum nolcak diye.Bütün detaylarıyla yazıcam heyecandan gebericem
Senin kaç cc takılacak belli mi
400 cc bile küçük geliyor gözüme ya düşünEn az 350 isticem bende çokta büyük istemiyorum gerçi ama silikonlu goguste büyükte güzel oluo ama .))
Canım hala hastanedeyim 400 cc yuvarlak taktı doktorum. Ameliyattan çıkarken çok iyiydim şuan gece 4 hemşire tekrar serum ve ağrıkesici verdi doğrulamıyorum acayip bir ağrı yapıyorCanimm g.olsun hadi bakalım çıkmışsındir ameliyattan ins güzel gecmistir.
Yinede bi Dr sor canım neden hergün şişiyorGeçmiş olsun. Merak ediyorum ameliyattan sonra göğüslerinde her geçen gün şişkinlik oluyor mu? Yeni taburcu olacaksın henüz yaşamamış olabilirsin. Ben geçen hafta cuma ameliyat oldum bugün 6. Günüm ve her sabah uyandığımda göğüslerim biraz daha ödem toplamış oluyor. Nedense korkmaya başladım
Yarın kontrolüm var muhakkak soracağım. Korkum dikiş yerlerinde açılma olması.Yinede bi Dr sor canım neden hergün şişiyor
Kanama geldi mi açılsa anlarsın diye düşünüyorumYarın kontrolüm var muhakkak soracağım. Korkum dikiş yerlerinde açılma olması.
Göğüs dekoltesi oluşması için korse iyi gelecektir.Şuan çok şişti bende bilmiyorum canım Ama direnlerden çok kan geliyor diye bugünde taburcu etmeyeceklermiş beni. Birde göğüs aram çok ayrık sıkı bir korse takacaklar onun içinde.
Göğüs altına panduman yaparken farkediyorum sargı bezinde bir kaç damla kan oluyor malesefKanama geldi mi açılsa anlarsın diye düşünüyorum
Sendede varmıydı ayrıklık iyi geldi mi korse sütyenGöğüs dekoltesi oluşması için korse iyi gelecektir.
3. Günümde takıldı korse ayrıklık yok ama sıkı bir korse takmamı şart dedilerSendede varmıydı ayrıklık iyi geldi mi korse sütyen