- 15 Mart 2019
- 305
- 198
- 39
-
- Konu Sahibi masal_tali
İhmal etme sen yinede ama ben sanmıyorum öyle birşey olduğunu dikişlerine zarar gelmemiştirGöğüs altına panduman yaparken farkediyorum sargı bezinde bir kaç damla kan oluyor malesef
Korkuğum başıma geldi. Kanamam başladı. Dikişlerim kanar. Çok zorlu bir süreçmiş Allah yardımcımız olsunİhmal etme sen yinede ama ben sanmıyorum öyle birşey olduğunu dikişlerine zarar gelmemiştir
Amin canım yaaa offf vallahi çok zormuş ne yalan söyliyimKorkuğum başıma geldi. Kanamam başladı. Dikişlerim kanar. Çok zorlu bir süreçmiş Allah yardımcımız olsun
sizce ilk ne zaman yumuşamaya başlar?Son durumu paylaşmak istedim bugün 10. Günüm ama hala ufaktan ağrılarım var ve hala yan yatamıyorum dümdüz yatıyorum. Geziyorum arabada Kullanıyorum ama çok yorgun oluyorum hemen eve gidip yatasım geliyor. Morluklarım var onlar Nezaman geçer bilmiyorum ama dipdiri ve çok güzel duruyorlar ayrılıkta yavaş yavaş kapanıyor
Bütün 17 günüm yumuşaklık hafif var ama morluklarım hala geçmedi yeşerdi biraz okadar ağrımda oluyor ara ara hala düz yatıyorumsizce ilk ne zaman yumuşamaya başlar?
Merhaba ilk olarak geçmiş olsun canım bir sorum var devlet hastanesinde ne kadar a mâl oluyor ve direk hastaneye mi randevu mu alınıyorBende düşünüp duruyorum nasıl olcak diye.yok cnm bende carsamba günü kan fln vercem ozamn konuscaz. bn devlet hastanesinde yaptircam. izin konusu var bide benim ondan düşünüp duruyorum nolcak diye.