Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göğüslerim çok dolgun ama ayrık ya deli olacammmm ve hala hastanedeyim... ağrılarıma dayanıyorum ama şu ayrıklık çok canımı sıkıyor ya düzelir değil mi yaaaa birde füze gibiler
Son durumu paylaşmak istedim bugün 10. Günüm ama hala ufaktan ağrılarım var ve hala yan yatamıyorum dümdüz yatıyorum. Geziyorum arabada Kullanıyorum ama çok yorgun oluyorum hemen eve gidip yatasım geliyor. Morluklarım var onlar Nezaman geçer bilmiyorum ama dipdiri ve çok güzel duruyorlar ayrılıkta yavaş yavaş kapanıyor
Son durumu paylaşmak istedim bugün 10. Günüm ama hala ufaktan ağrılarım var ve hala yan yatamıyorum dümdüz yatıyorum. Geziyorum arabada Kullanıyorum ama çok yorgun oluyorum hemen eve gidip yatasım geliyor. Morluklarım var onlar Nezaman geçer bilmiyorum ama dipdiri ve çok güzel duruyorlar ayrılıkta yavaş yavaş kapanıyor
Bende düşünüp duruyorum nasıl olcak diye.yok cnm bende carsamba günü kan fln vercem ozamn konuscaz. bn devlet hastanesinde yaptircam. izin konusu var bide benim ondan düşünüp duruyorum nolcak diye.