buda benim 1 aylık berbat burnum :(

Çok güzel olmuş canm geçmiş olsun. Bnm 2 ay dokdu hala burnumu silemiyorum sertlikten bekliyorum bakalım ne zaman geçicek diye kişiye göre değişio herhlde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende kbbciye olucam.ondan sordum.eğer estetikçi burnunu yaptıysa biraz daha iyi yapması gerekirdi.bu işler biraz da şans işi tabi.burnun profilden iyi ama önden düşük gibi.bende burnun iç yapısını en iyi kbbciler bilir.önemli olan içinin ve dışının iyi olması.

Kizlar bide ameliyattan sonra ishal olan varmi? Hic gecmeyen bi ishal oldu bende yarin doktora gitcem korkuyorum acaba bi virus falanmi bulasti diye... 😭

Tesekkurler canim sanada gecmis olsun :)

Moskov bende ameliyat oldum 12 haziran da sola dogru yamuk tu alcidan ciktiginda hala da yamuk sis hemdee

Bende düzelmezse eğer emre ilhana olucam oda kbb ci. Ve yaptığı burunlar çoook güzel. Bursalıyım canım bende. Özelden yaz sana orda sölerim hangi doktorlar hangi hastaneler

Kizlar bide ameliyattan sonra ishal olan varmi? Hic gecmeyen bi ishal oldu bende yarin doktora gitcem korkuyorum acaba bi virus falanmi bulasti diye... 😭

Sırf sıvı ile beslendiğin için olabilir ben iki gün sadece serumla kaldım ama olmadı orası ayrı

Moskov bende ameliyat oldum 12 haziran da sola dogru yamuk tu alcidan ciktiginda hala da yamuk sis hemdee

Aynen benimde hala yamuk düzelmiyor deli oluyorum. Doktorumda beklicez şişlikten dio başka bişi demiyor. Düzelmezsede yarım saate hallederim diyor. Bekliyorum mecburen. Bir sene müdahale ettiremezsşn dio

Moskov ben sana özelden yazmamadım.mesaj sınırlaması varmış.ben Anadolu hastanesinde olmayı dünüyorum.kbbciye.burnumda kemik eğriliği varmış.özelden olsaydı rahat yazardım.

Burunda olan egrilige masaj iyi gelio diye biliyorum kizlar ozellikler ameliyattam hemen sonra kemik baya bi yumusak oluo hatta ben burnumun ustune elleyememistim sunger gibi yumusakti, sadece bi taraftan obur tarafa baski yaparak/ittirerek masaj yaptim bende faydasi oldu biraz...

Moskov ben sana özelden yazmamadım.mesaj sınırlaması varmış.ben Anadolu hastanesinde olmayı dünüyorum.kbbciye.burnumda kemik eğriliği varmış.özelden olsaydı rahat yazardım.

Bnde ilk sennle aynı sorunda oldum dahada beter hle getrdi doktor şimdi topsrlayamıyorum

Yok benim füzelecek gibi değil masajda işe yaramaz ucunun bi tarafının bAriz yukarı klkması gerek

Bnde ilk sennle aynı sorunda oldum dahada beter hle getrdi doktor şimdi topsrlayamıyorum

Estetikçi yapmıştı değil mi burnunu? Estetikçiler burnun içini bilmiyorlar.bu yüzden güvenmiyorum.ben sadece kbbcilerle görüştüm.

Estetikçi yapmıştı değil mi burnunu? Estetikçiler burnun içini bilmiyorlar.bu yüzden güvenmiyorum.ben sadece kbbcilerle görüştüm.

İlkinde hem estetikçi hem kbb ci girdiği halde mahvettiler canım dikkat et adı sanı duyulmamış hastasını görmediğin kimseye olma

Keşke hiç ameliyat olmasaydım diyorum Üstelik tekrar düzeltilebilmesi için tam bir sene beklemek zorundayım ve sanırım bir yılı burnumu sürekli bandajlayarak geçireceğim

ben şu an araştırma aşamasındayım ama bence burnunuz düşündüğünüz gibi kötü değil, bence iyi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…