Eki Görüntüle 1191207
Kizlar bugun tam bir ay oldu ameliyat olali aslinda gayet memnunum cok degisiklik olmadigi icin ama merak ettigim sey, burnumun alti(dikis olan yer) hala cok sert ve sis nezaman gecer acaba?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mmoskov kime yatırdın.kbbciye mi estetisyene mi ?
Bende kbbciye olucam.ondan sordum.eğer estetikçi burnunu yaptıysa biraz daha iyi yapması gerekirdi.bu işler biraz da şans işi tabi.burnun profilden iyi ama önden düşük gibi.bende burnun iç yapısını en iyi kbbciler bilir.önemli olan içinin ve dışının iyi olması.
Kizlar bide ameliyattan sonra ishal olan varmi? Hic gecmeyen bi ishal oldu bende yarin doktora gitcem korkuyorum acaba bi virus falanmi bulasti diye... 😭
Moskov bende ameliyat oldum 12 haziran da sola dogru yamuk tu alcidan ciktiginda hala da yamuksis hemdee
Sırf sıvı ile beslendiğin için olabilir ben iki gün sadece serumla kaldım ama olmadı orası ayrı
iyi bir cerrah seçimi işte bu yüzden önemli.Geçmiş olsun
Moskov ben sana özelden yazmamadım.mesaj sınırlaması varmış.ben Anadolu hastanesinde olmayı dünüyorum.kbbciye.burnumda kemik eğriliği varmış.özelden olsaydı rahat yazardım.
Burunda olan egrilige masaj iyi gelio diye biliyorum kizlar ozellikler ameliyattam hemen sonra kemik baya bi yumusak oluo hatta ben burnumun ustune elleyememistim sunger gibi yumusakti, sadece bi taraftan obur tarafa baski yaparak/ittirerek masaj yaptim bende faydasi oldu biraz...
Bnde ilk sennle aynı sorunda oldum dahada beter hle getrdi doktor şimdi topsrlayamıyorum
Estetikçi yapmıştı değil mi burnunu? Estetikçiler burnun içini bilmiyorlar.bu yüzden güvenmiyorum.ben sadece kbbcilerle görüştüm.
Keşke hiç ameliyat olmasaydım diyorumÜstelik tekrar düzeltilebilmesi için tam bir sene beklemek zorundayım ve sanırım bir yılı burnumu sürekli bandajlayarak geçireceğim