• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bucada sir ağda

lilimu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2008
384
221
123
arkadaşlar oturduğum yerde her zaman tüm vucud sir ağdaya giderim ve sadece bir tek yere gidiyorum fakat şu an izmir buca semtindeyim ve burada gitmek zorunda kaldım...fakat bir sürü yer var...karar veremedim lütfen gittiğiniz ve memnun kaldığınız yer varsa bana tavsiyede bulunur musunuz..acıtmasın usta olsunlar benimki hiç acıtmıyordu.

arkadaşlar oturduğum yerde her zaman tüm vucud sir ağdaya giderim ve sadece bir tek yere gidiyorum fakat şu an izmir buca semtindeyim ve burada gitmek zorunda kaldım...fakat bir sürü yer var...karar veremedim lütfen gittiğiniz ve memnun kaldığınız yer varsa bana tavsiyede bulunur musunuz..acıtmasın usta olsunlar benimki hiç acıtmıyordu.
Canım gezerken bir konuna denk gelmiştim. Philips lumea kullanmıyor muydun sen? işe yaramadı mı sir ağdaya gidiyorsun

Canim hala kullaniyorum ve agdacim sen niye geliyosun ki diyor...inan 3 5 tuy kaldi fakat kaymak gibin olmak cok hosuma gidiyo rahata o kdr alistim ki kendim o 3 5 tuyle ugrasmiyom.

Zaten mesela 2 ay oldu ve gitmesem gitmem yani yok gibi.ama o yapisip olu deriyi aliyo 5 dkkada bebek cildi oluyo ya ona hasta oluyom:)

Back