- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.075
- 33
-
- Konu Sahibi LarkeTanner
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için. Peki kuyumcudan alınan altındada alış ve satış arasında bir fark oluyor diye biliyorum ama mobil bankacılıktaki kadar açık değil galiba makas değil mi.? Normal bankada altın hesabı açsak peki ? Onda da var mı kesintiler ? Malum altını evde tutmak da riskli1. Tüm parayı tek şeye yatırmak yerine ikiye bölmek mantıklı
2. Mobil bankacilik vergi geldi o gıcık kesintiden nefret ediyorum o yüzden gidip kuyumcudan altın almak mantıklı ve döviz bürosundan 100 dolar
3. Şu an bence iyi 462 falan gösteriyor gramı. Altın bi gördüğü yeri asla unutmaz yani yakın zamanda 492 görebilir sonea da 500 ler vs vs gelir
Ytd
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için. Peki kuyumcudan alınan altındada alış ve satış arasında bir fark oluyor diye biliyorum ama mobil bankacılıktaki kadar açık değil galiba makas değil mi.? Normal bankada altın hesabı açsak peki ? Onda da var mı kesintiler ? Malum altını evde tutmak da riskli
Bankada kasa tutsam bir de onun kirası var . Hayatımda hiç birikim yapmadım yani maaşımı vs anneme verirdim o ne yaparsa onu yapardı. Şimdi ben kendim altın döviz gibi bişey düşünüyorjm da işte kararsızım . En iyisi dediğiniz gibi banka kuyumcu farkına bakayım ama evde tutmak ciddi risk .Ben de bu arada eski evimizde tutmazdım şimdi güvenlik var diye bi tık güveniyorum ama dediginiz doğru risk her zaman var
Bankada kasa tutsam bir de onun kirası var . Hayatımda hiç birikim yapmadım yani maaşımı vs anneme verirdim o ne yaparsa onu yapardı. Şimdi ben kendim altın döviz gibi bişey düşünüyorjm da işte kararsızım . En iyisi dediğiniz gibi banka kuyumcu farkına bakayım ama evde tutmak ciddi risk .
Teşekkür ederim ben gideyim bir bankaya görüşeyim en iyisi bu konuda tavsiye edebileceğiniz bir banka var mı ?Yok Yok biz küçük yatırımciyiz bankadaki kasa uymaz bize:) azıcık kar edip o da hooop kasaya
O zaman kesinti falan demeyin zaten al satci değilsiniz alip unutacaksiniz o parayı
Acın altın hesabı alın 2 gram başlayın
Bereketli olsun
Teşekkür ederim ben gideyim bir bankaya görüşeyim en iyisi bu konuda tavsiye edebileceğiniz bir banka var mı ?
bu arada darısı büyük yatırımcı olmaya
Süpersiniz çok iyi olur ciddenYarın Piyasalar açılsın akbank garanti iş bankası en para hesaplarıma girip tek tek alış yatis yazayim size
Siz de alırken dikkkat edin hafta sonu ya da hafta ici 17.00 dan sonra alim satım yapmayın
Süpersiniz çok iyi olur cidden
En iyi akbank görünüyor değil mi ? Normal piyasa fiyatı ile aynı neredeyse . Teb e bak ya o nasıl bir fiyat öyle . Gerçekten bazıları çok fahiş kazanıyorFinans Cepte diye bir uygulama var
Ondan da bakabiliriz ama yine de ben girip yazarım
Şu an piyasalar kapandigi icin soyle gorunuyor mesela Eki Görüntüle 2686275 a kapandı ama şöyle gösteriyor mesela
500 Ler gelir diye 480 Ken altın yaotim paralari 20 lira dusuverdi altın1. Tüm parayı tek şeye yatırmak yerine ikiye bölmek mantıklı
2. Mobil bankacilik vergi geldi o gıcık kesintiden nefret ediyorum o yüzden gidip kuyumcudan altın almak mantıklı ve döviz bürosundan 100 dolar
3. Şu an bence iyi 462 falan gösteriyor gramı. Altın bi gördüğü yeri asla unutmaz yani yakın zamanda 492 görebilir sonea da 500 ler vs vs gelir
Ytd
500 Ler gelir diye 480 Ken altın yaotim paralari 20 lira dusuverdi altın460 lara
Gelecek mi gercekten ya.gorur inşallah 500 leriOlsun Hiç üzülmeyin kısa vadeli değilse ihtiyaç yoksa hiç önemli değil gelecek elbet :)
Gerçi bencilce bı istek oluyo galiba yükselmesini istiyor olmamOlsun Hiç üzülmeyin kısa vadeli değilse ihtiyaç yoksa hiç önemli değil gelecek elbet :)
Gerçi bencilce bı istek oluyo galiba yükselmesini istiyor olmam