Bu zamanda yatırım mı ? Altın mı? Döviz mi? Vs ..

Konuyu takipteyim. Bende yatırım yapmak istiyorum ufak ufak. Maaş aldığım bankadan dolar hesabı açtım yine ama altında açsam mı diye düşünüyorum.
Bankada doları döviz bürosundan pahalıya satıyorlar ama nasıl yapıyorsunuz ? Doları döviz bürosundan alıp bankaya öyle yatırmak daha mantıklı sanki ?

Bankada doları döviz bürosundan pahalıya satıyorlar ama nasıl yapıyorsunuz ? Doları döviz bürosundan alıp bankaya öyle yatırmak daha mantıklı sanki ?

Evet daha mantıklı ama benim ona vaktim olmuyor. Direk maaşımın yattığı banka olduğu için Bi yere gitmeden hallediyorum. Ama fırsatım olursa eveet dediğin gibi yapıcam dövizden alıp yatırıcam.

yorumları okudum da altının doların yükselmesini isteyen yatırımcılar var..
bu kafalar yüzünden ülke bu halde..

altın dolar artınca köşede ki üç beş yatırımıyla kar ettim sanıyolar..
ne güzel kafalar pırıl pırıl..
bi de bunların evden arabadan kar ettimcileri var..
birileri bunlara aldığın şeyi aynı fiyattan yerine koyabiliyor musunu? anlatsın lütfen
ziraaa ben tükendim bu ülkede..

birileri bunlara aldığın şeyi aynı fiyattan yerine koyabiliyor musunu? anlatsın lütfen

Şimdi dolarla altını ne sen ne ben yükseltiyoruz. Yatırım yaparsın belki 3-5 yapılmıyor. Daha fazla yapılıyor kar elde edersin. Bu yatırımdır ve kazanmadır. Bu ülkede yaşayan herkes tükendi sadece sen değil. Nerden ne kar edilir konuşuluyor zira bu yanlış değil. Ayrıca yükselsin banane yükselsin diyen Bi bencilde yok. Bence biri sana anlatsın herşeye atlamamak gerektiğini😉

Ayrıca merak ettim bugün aldığını bugün harcayan mısın nerden kar ederim diye düşünmez misin?

Yoo aksine hiç yükselmesini istemiyorum keşke hepsi düşse hatta dolar 1 lira olsa falan ama maalesef acı gerçek ortada ve tl paramız hızla eriyor. Ben bu zamana dek hiç dolar altın almayı düşünmedim ama bu zamandan sonra kendimi mecbur hissediyorum. Severek isteyerek değil , mecbur olduğum için . Bir şekilde paramın değerini korumak zorundayım aç açıkta kalmamak için.

yanlışa yanlış deseniz şaşardım zaten :KK53:
hala yorumlarda bile dolara altına yatırım yaparak kar ettiğinizi düşünüyosunuz, size iyi karlar :KK53:

yanlışa yanlış deseniz şaşardım zaten :KK53:
hala yorumlarda bile dolara altına yatırım yaparak kar ettiğinizi düşünüyosunuz, size iyi karlar :KK53:

Senin adına çok üzüldüm. Kıyamam ya saldıracak yer arıyorsun. Boş vakti çok olan biriysen demek. Kafan normal düzeye geldiğinde yazılanları ve yazdıklarını tekrar oku. Yatırımla ilgili yazılan her konuya girip saçmalamıyorsundur umarım. Yanlış kime göre neye göre.

yesa yesa canım merhaba senin dediğin uygulamayı indirdim fiyatları takip ediyorum fakat bankaya gidip hesap açmaya elim bir değmedi . Altın senle konuştuğumuzda 464 idi şimdi 469 oldu sence geri döner mi yoksa beklemeyip alayım mı 469 dan ?

yesa yesa canım merhaba senin dediğin uygulamayı indirdim fiyatları takip ediyorum fakat bankaya gidip hesap açmaya elim bir değmedi . Altın senle konuştuğumuzda 464 idi şimdi 469 oldu sence geri döner mi yoksa beklemeyip alayım mı 469 dan ?

Valla hiç bilemedim canım ya

Bu aralar benim hiç param yok :) o yüzden yorum falan da hiç okuyamıyorum

1 yıl ellemeyeceksen al gitsin derler ama yatırım tavsiyesi değil tabii :)

X