- 14 Mart 2016
- 688
- 238
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
Bu yildizname bakanlarin dedikleri dogru mu ?Cokk kotu seyler dedi bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne dedi mesela ?Bu yildizname bakanlarin dedikleri dogru mu ?Cokk kotu seyler dedi bana
Yasakli degil sanirim buYasaklı konu bu cıkalım bu sulardan..
Burç, Tarot ve astroloji kısmına açılması lazım diye biliyorumYasakli degil sanirim bu
Ne dediler?
Evet haklisiniz ben acildigi yere dikkat etmedim, sadece yasakli mi degil mi diye yorum yapmistim.Burç, Tarot ve astroloji kısmına açılması lazım diye biliyorum![]()
Bilmem doğruysa bakan kişilerin zaten çok iyi durumda olması ve bu işleri bırakması gerek diye düşünüyorum.Bu yildizname bakanlarin dedikleri dogru mu ?Cokk kotu seyler dedi bana
Bu kadar ayrıntıya gerek yoktu şu an bizde korktukKorktum
Ben burç değil de kahve falı baktırmistim,kadın ex in üç aydır biriyle seviştiğini söyledi, bahsettiği kişi de benim beraberken suphelendigim kadının aynisiBu yildizname bakanlarin dedikleri dogru mu ?Cokk kotu seyler dedi bana
Insta’da gezen astrologları diyorsunuz herhalde. Uğraşmayın böyle işlerle. Geleceği kimse bilemez. Bu sefer siz onun söylediklerine şartlanırsınız olmayacaksa da olur. Ya da alakasız bir şey olur siz ona yorarsınız falan. Gereksiz yani..Bu yildizname bakanlarin dedikleri dogru mu ?Cokk kotu seyler dedi bana
Yıldızname ne?
Ayy tırstım gece gece, teşekkür ederim canım."Yıldız falı yıldızların konum ve hareketlerinin bir işaret sistemi oluşturduğuna, bu sayede insan hayatının evrelerinin bilinebileceği iddiasına dayanır. Arapça’da buna ilmü’t-tencîm / ilmü ahkâmi’n-nücûm, Batı dillerinde astroloji, Türkçe’de müneccimlik, yıldız falı ve yıldız bakıcılığı adları verilir. Yıldız falına bakmak üzere yazılmış kitaplara da yıldıznâme denir. Bunlar falcılık tekniğiyle yazılmış bilimsellikten uzak eserlerdir."
Yazının tamamı sayfasında yer alıyor.
Forumda dini konular yasakken; yıldıznamenin, fal ve astroloji başlığında serbest olması bana garip geliyor. Neden derseniz ; yıldıznameye geçmişte yıllarca hocalık yapmış din alimleri bakarmış. Bir kısmı kendi hayatlarındaki önemli olaylar için yıldızname baktıklarını ; olay gerçekleşince tövbe edip , bakmayı bıraktıklarını anlatmışlar.
En iyisi en baştan uzak durmak.