• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yildizname bakanlarin dedikleri dogru mu ?

Bilinçli olarak ya çok korkutucu ya da çok ümit verici şeyler söylerler zaten genelde. Böylelikle müşteri devamlılığı sağlanır takılmayın.

Aklıma gelmişken, ben fal falan baktırmam ama arkadaşım birine baktirmisti doğru söylediğinden emin olmak için benim de baktırmamı istedi, o sıralar biriyle flört ediyordum bu çocukla hiçbir şey olmayacak demişti. Çocuk iki gün sonra sürpriz yapıp yanıma geldi iki yıl sevgili olduk sonrasında :d arkadaşıma iyi senaryo bana da korkunçlu sıkmıştı yani.

Bu yildizname bakanlarin dedikleri dogru mu ?Cokk kotu seyler dedi bana
Ben burç değil de kahve falı baktırmistim,kadın ex in üç aydır biriyle seviştiğini söyledi, bahsettiği kişi de benim beraberken suphelendigim kadının aynisi

Bu yildizname bakanlarin dedikleri dogru mu ?Cokk kotu seyler dedi bana
Insta’da gezen astrologları diyorsunuz herhalde. Uğraşmayın böyle işlerle. Geleceği kimse bilemez. Bu sefer siz onun söylediklerine şartlanırsınız olmayacaksa da olur. Ya da alakasız bir şey olur siz ona yorarsınız falan. Gereksiz yani..

Ay ne demiş ne demiş ben niye göremedim? 😳

Bu arada doğru çıkacak diye bir şey yok tabii ki zamanında benim arkadaşım çok ünlü falan diye birine gitmişti kıza asla çocuğun olmayacak evlenemeyeceksin hastalığın çıkacak falan demişti. Kız ağla ağla aylarca kendine gelemedi o kadar inanmış.
Sonuç: Evli, sağlıklı, ikiz oğlanları var 😆😆🧿

Yıldızname ne?

"Yıldız falı yıldızların konum ve hareketlerinin bir işaret sistemi oluşturduğuna, bu sayede insan hayatının evrelerinin bilinebileceği iddiasına dayanır. Arapça’da buna ilmü’t-tencîm / ilmü ahkâmi’n-nücûm, Batı dillerinde astroloji, Türkçe’de müneccimlik, yıldız falı ve yıldız bakıcılığı adları verilir. Yıldız falına bakmak üzere yazılmış kitaplara da yıldıznâme denir. Bunlar falcılık tekniğiyle yazılmış bilimsellikten uzak eserlerdir."

Yazının tamamı sayfasında yer alıyor.

Forumda dini konular yasakken; yıldıznamenin, fal ve astroloji başlığında serbest olması bana garip geliyor. Neden derseniz ; yıldıznameye geçmişte yıllarca hocalık yapmış din alimleri bakarmış. Bir kısmı kendi hayatlarındaki önemli olaylar için yıldızname baktıklarını ; olay gerçekleşince tövbe edip , bakmayı bıraktıklarını anlatmışlar.

En iyisi en baştan uzak durmak.

"Yıldız falı yıldızların konum ve hareketlerinin bir işaret sistemi oluşturduğuna, bu sayede insan hayatının evrelerinin bilinebileceği iddiasına dayanır. Arapça’da buna ilmü’t-tencîm / ilmü ahkâmi’n-nücûm, Batı dillerinde astroloji, Türkçe’de müneccimlik, yıldız falı ve yıldız bakıcılığı adları verilir. Yıldız falına bakmak üzere yazılmış kitaplara da yıldıznâme denir. Bunlar falcılık tekniğiyle yazılmış bilimsellikten uzak eserlerdir."

Yazının tamamı sayfasında yer alıyor.

Forumda dini konular yasakken; yıldıznamenin, fal ve astroloji başlığında serbest olması bana garip geliyor. Neden derseniz ; yıldıznameye geçmişte yıllarca hocalık yapmış din alimleri bakarmış. Bir kısmı kendi hayatlarındaki önemli olaylar için yıldızname baktıklarını ; olay gerçekleşince tövbe edip , bakmayı bıraktıklarını anlatmışlar.

En iyisi en baştan uzak durmak.
Ayy tırstım gece gece, teşekkür ederim canım.

Back
X