Sephoraa ve shot olmazsa olmaz, onlarda gelsin gece, siz tokuşturun sonra bana doğru üfleyinakşam tokuştururuz artık hanımlar
akşam tokuştururuz artık hanımlar
ama,,ama koyiciğimmm.. çok güzel bir tarif var elimde onu yapacağımm..
Ben hazırım chessAkşama bırakmadım ufak ufak başladım
afiyet olsun canım
Bu gece sen ekranı çift görmeye başlayınca en ayıplı , cinselli konuları açıp bol bol polemik yapacam siyasette
chess fondip yapıyor olabilirrr ama ben bir elimde çayım, diğerinde cımbızımla hizmetinizdeyim Aus hanımBu gece sen ekranı çift görmeye başlayınca en ayıplı , cinselli konuları açıp bol bol polemik yapacam siyasette
chess fondip yapıyor olabilirrr ama ben bir elimde çayım, diğerinde cımbızımla hizmetinizdeyim Aus hanım
chess sende kanyak var mı çayımın içine koysamheryer donuyormuş, maksadım tümüyle ısınmak
Kızlar gelin bana
Kişi başı 20 tl
Menü
Tarhana çorba
Köfte
Pilav
Salata
Ayran
Kabak tatlısı
Çocuklara bakıcı( büyük kızım seve seve bakar)
Fonda mozart dinleriz (severim)
E çok isterseniz hayvan bitki şehir oynarız..
Daha napim ya
Çıkın çıkın gelin
Herkes evde oldugu icin Tarkan bu yilbasindaki sahnesinden 1 milyon alacak herhalde.? !
Biz 3 kişiyiz, küçük çocuk yok, onun yerine minik bir dört bacak var ama o pilav ve köfteden seve seve yerKızlar gelin bana
Kişi başı 20 tl
Menü
Tarhana çorba
Köfte
Pilav
Salata
Ayran
Kabak tatlısı
Çocuklara bakıcı( büyük kızım seve seve bakar)
Fonda mozart dinleriz (severim)
E çok isterseniz hayvan bitki şehir oynarız..
Daha napim ya
Çıkın çıkın gelin
chess seviyoruz seni, senin her halin güzelforumun diline düştüm
Şimdi siz içip içip kafayı bulup,dağıtırım uleyynn bu topiği deyince muaf sayılcak mısınız? Ben onu merak ediyorum...ben ayıkım ona göre kib kib
O 4 bacaklının başımın üstünde yeri var....az önce çıktım dışarıya..bi elimde köpek maması bi elimde kedi maması...ne kadar 4 bacaklu bulduysam besledim...senin kızını mı doyuramıycam,başımla beraberBiz 3 kişiyiz, küçük çocuk yok, onun yerine minik bir dört bacak var ama o pilav ve köfteden seve seve yer
4 bacaklımızla birlikte 4 kişilik rezervasyon yaptırmak istiyoruz, mümkün müdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?