• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yılbaşı gecesi herkes evde!..

O 4 bacaklının başımın üstünde yeri var....az önce çıktım dışarıya..bi elimde köpek maması bi elimde kedi maması...ne kadar 4 bacaklu bulduysam besledim...senin kızını mı doyuramıycam,başımla beraber
Kurban olsunlar sanaa, ne büyük sevap işliyorsun sokak hayvanlarına bakarak, Allah razı olsun:KK15:

Kurban olsunlar sanaa, ne büyük sevap işliyorsun sokak hayvanlarına bakarak, Allah razı olsun:KK15:
Amin...
Heryer kar buz :( yiyecek bulamıyorlar...baktım büzüşmüşler köşelere...hepsine sıcak ortam sağlayamıyorum bari karınları doysun ısınsınlar...

koca eğlenmeye dışarı çıktı bizde limoncukla evdeyiz bu yıl oğlumla geçircez babayı evden kovduk oh canımıza deysin :KK49::KK50::KK60:

Boyle diyonuz ben de bi sey saniyom su hasta halimle 12 yi bekletiyonuz bana? Hos mu yani:63:

Çok hastayım bende , halüsinasyon ve sayıklama halime ver tüm vaatlerimi :-)

Gerçi Chess Chess e yetişeceğim diye sabah başladım ayran demlenmeye , her an bir süpriz yapabilirim :KK70::KK70:

Back