- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.825
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Opüjemmm diye tutturursan kiblerim ona göreşimdik ben yeşil bir peri olduğumdan otomatikman muafım derrmişim![]()
Geçmiş olsun.Bize gelin dicem de hastayım. Artik bi daha ki seneye de ben çağırırımchess bu gece senden ekşınlı hareketler bekliyorum
![]()
Oky de periydi ama zamanında,mune ruhunu alıp itinayla grileştiriyordu vallaşimdik ben yeşil bir peri olduğumdan otomatikman muafım derrmişim![]()
forumun diline düştüm![]()
![]()
2 büyük 1 çocuk 1 bebek için yeriniz varmiydi![]()
Kurban olsunlar sanaa, ne büyük sevap işliyorsun sokak hayvanlarına bakarak, Allah razı olsunO 4 bacaklının başımın üstünde yeri var....az önce çıktım dışarıya..bi elimde köpek maması bi elimde kedi maması...ne kadar 4 bacaklu bulduysam besledim...senin kızını mı doyuramıycam,başımla beraber
Oky de periydi ama zamanında,mune ruhunu alıp itinayla grileştiriyordu valla![]()
Oky de periydi ama zamanında,mune ruhunu alıp itinayla grileştiriyordu valla![]()
Amin...Kurban olsunlar sanaa, ne büyük sevap işliyorsun sokak hayvanlarına bakarak, Allah razı olsun![]()
ApranaksgillerBiz apranaxgillere gideceğiz tarhana içip mozart dinlemeye , bir Tarkan kadar olmasa da haklısın evde değiliz bizde![]()
Bir elimde bebe bir elimde tel olunca böyle oluyo işte
Boyle diyonuz ben de bi sey saniyom su hasta halimle 12 yi bekletiyonuz bana? Hos mu yaniRennnnk
Gece yeni başlıyooooor chess
Boyle diyonuz ben de bi sey saniyom su hasta halimle 12 yi bekletiyonuz bana? Hos mu yani![]()
Senin için gece 00:00'da dansöz koyarızBoyle diyonuz ben de bi sey saniyom su hasta halimle 12 yi bekletiyonuz bana? Hos mu yani![]()