• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yılbaşı gecesi herkes evde!..

Valla insanlar epey zamandır hep evlerinde kutluyor zaten, çok çok evden eve misafir oluyorlar o kadar.
Aboooo yılbaşı kutluyorlar diye kıyamet koparmanın gereği yok yani.
Hem maddi, hem manevi insanların içinden pek gelmiyor artık.

Eğlenebilmek için kafanda derdin tasan olmaması lazım, elektrik faturası, doğalgaz faturası, Ahmet abilere gitsek dünya yol parası derken insanların eğlenmeye mecali kalmıyor ki.

Evde de otursun eşofmanı, pijamasıyla 2 eğlence seyrediversin vatandaş, ona da laf söz edilmesin artık.

2016 hepimize umut olsun, barış olsun inşallah, 2015'i acılarla yaşadık ülkece, 2016'da acı olmasın artık.

biz evde oluruz,annem de toplanırız yine.annem şans getirsin diye her zamanki gibi kırmızı don almış olur büyük ihtimalle ve hepimize gece 12 den önce giyin şu donları diye baskı yapar :KK70:
Ahahah senin de mi kadesam? Benim annem bu sene degisiklik yapmis ama kırmızı sütyen beyaz don almış :KK53:

tirbiyisiz,noel babayı sevmiyoruz biz taam mı haha :)

oky yeni yılda güç seninle olsun,dimi office office (yıldız savaşları ile kutlayayım ben de haha :))
kalkanımı almış bekliyordum zaten:)
güç bende artıkkkkkkk:)
seninde office'inde herkesin gelen yılı muhteşem geçsin. herşey gönlünüzce olsun

Capture.webp

bu nasıl kadesa kadesa , göbeksiz:KK70::KK70::KK70:

Back