• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yılbaşı gecesi herkes evde!..

ayy görüntü çok güzel ama şeker hamuru ile yapılmış bu ve hiçç tavsiye etmem.. pasta kursuna gittim oky kullanılan malzeme ya şeker hamuru yada bol krema. şu görüntüyü yakayabilmek için o hamur ve krema şart ben bir çok tarif öğrendim ama ev yapımı muhallebi ile yapıyorum ohh misss...
şeker hamuruyla renklendiriyorlar. boya tabii. zararlı diyorlar bilemedim artık. ama çocuk yaşgünü pastalarında hep kullanılıyor bu hamur. umarım zararlı değildir. bir kısmı bitkilerden renk veriliyor diyor. gıda boyası zararlımı değilmi. keşke netleşse.
ayva tatlıısı mesela. kıpkırmızı yapıyorlar. gıda boyasıyla. çekirdekle vs o renk yinede olmuyor. görsel olarak çok hoşta,zararlımı belli değil

sizler neler yapacaksınız arkadaşlar evde, bize de bi fikir olur

Zencefil , ada çayı , ıhlamur , bal ve keçi boynuzu özü muhteşem beşlisi ile yatak döşek yatıyor olacağım , nasıl fikir :rolleyes:

Hastayım çok , hasta olmasam da değişen bir şey olmayacaktı , kanallar arası zap , eşimden aynı replik ; bir şey yok film izleyelim mi :confused::confused:

Zencefil , ada çayı , ıhlamur , bal ve keçi boynuzu özü muhteşem beşlisi ile yatak döşek yatıyor olacağım , nasıl fikir :rolleyes:

Hastayım çok , hasta olmasam da değişen bir şey olmayacaktı , kanallar arası zap , eşimden aynı replik ; bir şey yok film izleyelim mi :confused::confused:

aa geçmiş olsun canım

Tatli dan bahsedilmisken biri beni kabak tatlisi muptelasindan kurtarsin.Hergun hergun yiyesim geliyor.Yine canim cekti.Firinlanmis uzeri tahin,cevizle suslenmis.Offffff.Kabak tatlisi krizim tuttu

biz evde oluruz,annem de toplanırız yine.annem şans getirsin diye her zamanki gibi kırmızı don almış olur büyük ihtimalle ve hepimize gece 12 den önce giyin şu donları diye baskı yapar :KK70:

Tatli dan bahsedilmisken biri beni kabak tatlisi muptelasindan kurtarsin.Hergun hergun yiyesim geliyor.Yine canim cekti.Firinlanmis uzeri tahin,cevizle suslenmis.Offffff.Kabak tatlisi krizim tuttu
Valla bana köyden geldi kabak...nasıl turuncu, nasıl ballı :kk77:
Hem de tahinli cevizli...en sevdiğim...bi de annecim sütlü yapardı bekarken onu da çok severdim...göndereyim yarısını...koccaman bir kabağım var :confused:

ben görev bilinci olan bir editörüm, yılbaşını kk da geçirip, üyelerin kavgalarının en tatlı yerinde konuyu kilitleyemi düşünüyorum, yılbaşı planım bu:KK70::KK70::KK70:
Yaşlıyım totom donar demiyosun da :D
Ben hiç inanmama rağmen her sene 12 ye 5 kala yatıyorum...bütün sene uyuyarak geçsin diye :D kavga çıkarmam söz

Hem de tahinli cevizli...en sevdiğim...bi de annecim sütlü yapardı bekarken onu da çok severdim...göndereyim yarısını...koccaman bir kabağım var :confused:

Köyden gelen kabaklar bende sıra sıra dizildi , halloween e saklıyorum hepsini :rolleyes:

(tembel bir kadın olarak kesmeye üşeniyorum , kaynanama rica edeceğim kesip yollasın :confused: )

Köyden gelen kabaklar bende sıra sıra dizildi , halloween e saklıyorum hepsini :rolleyes:

(tembel bir kadın olarak kesmeye üşeniyorum , kaynanama rica edeceğim kesip yollasın :confused: )
Kıızzz sen kesemezsin zaten onları, söyle kesip yollasınlar...annem "sen beceremezsin şimdi elini falan kesersin" diye babam testereyle kesip kesip gönderiyo...çok büyük ama benimki...bi de tembihliyo çekirdeklerini atma seneye de ekicem diye :KK70:
Hem kabak gönderiyo hem de azarlıyo kadın yaaa

Kıızzz sen kesemezsin zaten onları, söyle kesip yollasınlar...annem "sen beceremezsin şimdi elini falan kesersin" diye babam testereyle kesip kesip gönderiyo...çok büyük ama benimki...bi de tembihliyo çekirdeklerini atma seneye de ekicem diye :KK70:
Hem kabak gönderiyo hem de azarlıyo kadın yaaa

Ben utanıyorum kes gönder demeye ya , kaç yaşına gelmiş kadınsın bi kabak mı kesemiyorsun diye , arkamdan türlü türlü laf ederler sonra :KK12::KK12::KK12:

Eşimin önüne koyarım , ananın kabağı kes de yiyek diye :rolleyes::rolleyes:

Ayyy yokk aprnx gonderme gonderme.Gonderirsen hepsini yerim yanaklarim zaten patlicak iyice yarim dunya olurum:KK53: 2016 ya zayiflayip fit olma hayaliyle giricem.Saat tam 12 de salata yeme planim var.Nasil girersen oyle gecer yil hesabi :KK45:Bi de sutlu hic duymadim eminim onunda enfes tadi vardi.Oglene bir velimiz evine cagirdi.Insallah kabak tatlisi yapmistirr:kk77:

Bizde kuzenler falan toparlanıp evde vur çatlasın çal oynasın yapıceektikk . Taaa nerelerden alkolumuzu de getirttiydik :)
Ammaa velakiinn herhal ben bi elimde süt bi elimde kuruyemiş tabağıı kafamda şapkaylaa içimde bebişimleee giricemm yeniyılaa :D
Onlar orda içedursun :D
Hiçte kıskanmadımm :p:KK14:

Back