Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Bu Yengeç Erkeği İle Ne Yapmalıyım ?

seymacemal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
94
2
lütfen yardım et ne yapmalıyım

benımde sevgılım yengec.gecen yıl bır kıskanclık yuzunden sevgılımden ayrıldım ve ona cok agır sozler soyledım.ayrıldıktan 3 hafta sonra başka bır kızla çıkmaya başladı bu dönemde hala benımle mesajlasıyordu.ama yenı sevglısınden bahsedıyordu bana sürekli.ben tamamen goruşmeyı kestım ve kendı yolumu cızdım yaklaşık 4 ay kadar hıc goruşmedık.ben bu donemde 3 kısıyle gorustum aşık olamadım ayrıldım.o kızdan 1 ay cıkmıs ayrılmıs tabı ben 4 ay hıc goruşmedıgım ıcın haberım olmadı.kendı geldı özur dıledı yaptıkları ıcın tekrar barıştık.ama ben geçmışte yaptıkları ıcın cok kızgındım ona canını yakmak ıstedım.başladık ama ben cok ılgı gostermyordum 3 gun mesaj atmazdım kendıde dayanamaz yazardı.ılgısızdım yanı onunlaydım ama onunda yaparım modu verıyordum.ayrıldıgımız donemde cıktıgı kız ve arkadasları sevgılıme sureklı mesaj gondermısler benım hakkım eskı cıktıklarım hakkıda benı cafede bıryerde erkek arkadasımla gorsunler normal arkadas yanı onu hemen soylemısler mesajla.ve sevgılım bunları içinde bırıktırmıs yaklasık 5 ay bırşey demeden.oda bana karsı ilgisi devam ediyordu ama cok agresıftı.yıne bır kıskanclık yuzunden ben kavga ettım ve 5 aydır benden sakladıgı duydugu kafasında kurdugu herşeyı yuzume vurdu.bana sen benım arkamdan iş çevırıyorsun şeytansın sadece benı kendıne baglamaya calısmak amacın.hayatımda senın gıbı bırını ıstemıyorum dedı.ve 4.haftaya gırdık hala benımle konusmuyor.ona olayların dusundugu gıbı olmadıgını açıkladım.mesaj yazdım okadar cevap vermedı aradım açmadı.bende tek cozum yolu mektup yazdım evıne gıttım kapıyı açmadı kapısının onune koydum zarfı.okmustur ama hala sezsız kaldı.benım onu gercekten sevdıgıme ınandırmak ıcın hedıye paketı hazırladım hayatında onem verdıgı 5 guzel hedıye aldım.ve bana sevdıgı şeylerı hıc soylememıstı.yüzücü ve denızı cok sevıyor onun ıcın büyük yelkenlı bır gemı aldım.çizim yapıyor cok guzel çizimleri var ve bu çizimleri saklayabılecegı cok tarıhı sık bır defter aldım.çıkolatayı cok sevıyor.şık bır kutunun ıcıne cıkolata doldurdum.ve hayatında benden bırşey kalmasını ıstemedıgını soylemıstı ona gecelıgımı paketledım.bunların hepsını buyuk bır karton kutuyla gonderdım.ve mektup yazdım bu sefer açıklama yapmadım sadece duygularımı açıkladım.akşamına mesaj yazdım cevap vermedı bende sınırlendım hayatında başkası var demekkı benı bu kadar kolay nasıl sılebılıyorsun dedım.5 saat sonra bana artık mesaj yazma dıye cevap yazdı.hala sessız.4.hafta oldu bende bu donemde sadece 2 mesajj yazdım beklemedeyım ne zaman benımle konusmak ıstersen kızgınlıgının gecmesını beklıyorum dedım.dahada mesaj yazmadım ne yapmalıyım sızce yardımcı olurmusunuz.

yengeçler öyle geri dönüyorlar mı ya çok ilginç ben ilk defa boyle bi durumla karşılaştım bu arada senn burcun nedir bende yengeçimden ayrıldım :KK43:( çook mutsuzumm ççok dengesiz davrandım ama sırf güvensizliktendi ona güvenmeme izin vermedi ben bi küsüp bi barışınca bıktı ayrıldık nolucak bilmiyorum :KK43:( bu arada ben başak burcuyummm ve yengecimi çok özlüyorum :KK43:

bekle ona hiç bişi yapma yengeçler öyledir kabuklarına çekilirlerr sana hala sinirli demekki bekle o şuan sinirinin geçmesini beklio hiç bişi yapma yollama ama görürsen fln üzgün olduunu belli et yüzünden anlasın ama konuşma o konuşursa konuş onunla ve olabildiğince dürüst ol sakın sert gitme daha çok vazgeçer zamanı var sanırım benm yengeciminde öyle umarım geri gelirlerr dua edelim :KK43:( başka çare yok

benim eşimde yengeç biz flört dönemindeyken bende kıskanclık kavgası çok yapdım onunla 5 sene flört ettik biz kızdım buna ayrıldım 8 ay konuşmadım psikolojisi bozuldu antidepresanlar kullandı olmadı bensiz yapamadı. bende onu seviyordum tabi herseyimdi benim.8 ay sonra barışdık sonuc evlilik.ama yengeç erkekleri silerlerse kafalarında bitirirlerse umursamazla bitmiştir artık.geri dönmeleri zor sanıyorum merhametlerinden yararlanın kıyımsızlardır.yabuk yavşarlar canım cicim biraz sırnaşmak işve cilve tam onlara göre :))

benim eşimde yengeç biz flört dönemindeyken bende kıskanclık kavgası çok yapdım onunla 5 sene flört ettik biz kızdım buna ayrıldım 8 ay konuşmadım psikolojisi bozuldu antidepresanlar kullandı olmadı bensiz yapamadı. bende onu seviyordum tabi herseyimdi benim.8 ay sonra barışdık sonuc evlilik.ama yengeç erkekleri silerlerse kafalarında bitirirlerse umursamazla bitmiştir artık.geri dönmeleri zor sanıyorum merhametlerinden yararlanın kıyımsızlardır.yabuk yavşarlar canım cicim biraz sırnaşmak işve cilve tam onlara göre :))

yok oda işe yaramıoo yaa ben denemiştim hatta onu şu meşhur sosyalağ sitesinden (isim vermiorum siz biliosunuz) silmiştim dayanamadım tekrar ekledim hemen kabul etti nedenini sordu bende bi sebebi yok dedim sadece böyle kalsın istedim dedim tmm dedi :S istemese kabul etmezdi dimi ? banada yardım edin ben bu sefer cidden çok seviormuşum 2 gün bunu bana öğretti yani hatta beter etti

ben anlamıyorum bu yengeç erkekleri kime baksam yengeç çıkıo özellikle mi oluo bilmiorum ama mıknatıs gibi yengeç erkeği aslında her ne kadar belli etmeselerde ideal biridir yani bi başak için bir yengeçle ömür sürmek zordur ama bi o kadarada keyiflidir bir kadının ne istediğini iyi bilir.... ancak duygularını içinde yaşar sen sadece buz dağının görünen kısmını görürsün o içinde neler yaşar neleri düşünür anlayamazsın biraz zor olur ama yeri gelir öyle bi duygusal olur ki sizi bile şaşırtır ben bunu bilir bunu söylerim çok alıngandır bazıları söylediğin her sözü aklına işler iyi veya kötü asla unutmaz alındığı zaman kabuğuna çekilir tıpkı bi yengec gibi saklar kendini korumaya alır edilen her kötü sözde eleştiride konuşurken çok dikkat etmek gerek yanii genel olarak yengeç erkeklerinde dikatimi çeken fiziksel özellik gözleri onlar içindekileri yansıtan tek özellikleridir bakışlarını saklayamazz ve genel olarak normal baktıklarında bile masum görünürlerr bakışlarıyla benim gözlemlerim bunlar ve bi yengeç erkeği gerçekten severse aradan yıllarda geçse unutmaz söylediğin her sözü sana unuttum bile dese yalandır o inanmayın kızgınlıkla herşeyi söyler genelde sinirlenince herşeyi yapablir belli olma sağı solu öyle bi anı olduğu zaman tek yapmanız gereken ya yanından uzaklaşın ki genelde o uzaklaşır zaten sakinleşmek için yada sakinleştirmeye çalışın yapıcı ve gerçekçi ve içten konuşun üzgün insanlara dayanamaz merhametlidir.... :)) afedici özellikleri vardır ama bu demek değildir ki yaptığın hatayı unutur bir köşeye yazar bir yengeç bide çok zekidir karda yürür izini belli etmezlerr aman dikkat aldatmaz derler ama sen o lafı diyene kadar o çoktan aldatmış olabilir ama gerçekten seviosa eşine veya sevgilisine asla ihanet etmez öylede sadıktır.. şevkatten hoş sözden nezaketten tıpkı annesi gibi ona şevkat göstermenizden ve onu desteklemenizden arkasında olduğunuzdan onu övmenizden acaip hoşlanır yakınlık çok öenmlidir benm klıma gelenler bu kadar ben yengecimi bi sürelğine kaybettim ama onu seviorum hayırlısı neyse o olsun senn içinde şekerim :)

X