A
askmm
Ziyaretçi
- Konu Sahibi askmm
-
canım benim isteme ve söz bir arada oldu .. 7 şubatta... kalablaıktık baya yaklaşık 45 kişi filan evde oldu taabiki.. önce sohbet hoş beş.. sonra istenme oldu... sonra yüzükler takıldı... çay va pasta börek çöerek dağıtıldı çay meyvesuyu vs.. sonra herkes evine ... güzel bir akşamdıı.. taabikii çok heyecanlı oluyor insan.. herkes birarada...fuşya yakası boncuk işlemeli bir tuvalaet giymiştim saçlarımı sardrmıştım dağınık bıraktım... hey gidi hey... geldi geçtii şimdi nişanım var... 15 agustostaa heyecan bitmiyorrr yanii delikafadulden
kızlar benimde ağustos oratsı gibi ramazandan önce isteme söz nişan hepsi bir olucak...tanışma oldu zaten aileler tanıştılar...arada mesafe de var bilmiyorum nasıl olucak ççok endişeliyim...annemler seneye ilkbaharda olsun diyolar çok erken diyolar ben daha yeni mezun oldum...off offf nolucak sevgilimde hemen olsun adı konsun istiyo...arada kalıyorum bende...
bizimkiler haftaya geliyor istemeye..heyecanlı olmam gerek ama garip bi rahatlık var
kaydirigubbakcemile3 bazılarında öyle oluyomuş canm nasıl geçti neler oldu anlat bize beklyruz a.s.
babamı aradılar biraz önce oda tarihi atıp duruo yaa :kedi: çok sakinim bakalım şimdilik.haftaya salı falan gelecekler muhtemeler.naklen bağlanırım size kızlar :teytey:
ay evet böyle siyah şifon gibi bi bluzum var.mezuniyetimde giymiştim onu giysem altına da bi kot etek diyorum ?? kot uygun olur mu acep yoksa bööle çıtı pıtı bi kumaş etek mi?..kapalıyım bu arada bi de ipek eşarp...nasılımbenimki tutturmuş sünnet çocuğu gibi takım giymeseymiş te gömlek pantolon olmazmıymış...ben de pijamayla çıkarım görürsün dedim tırstı şimdilik..ayy heyecanlanıyormuyum ne :)
ayrıntıları aktarcam inş..kayınvalidem çok heyecanlı benden bi le çok :) kahveyi bana bırakmaz kendi bile yapabiliray tuz atsam mı kii.ay yok bnmkinin midesi pek hassastır kusar falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?