• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

askmm

Ziyaretçi
Slm arkadaşlar beni eylül ayında istemeye gelecekler ve ben şimdiden çok heyecanlıyım.İstemeye geldiklerinden 15 gün sonra falan söz olacak bizim geleneklerimizi ve öğrendiğimiz şeyleri burada paylaşırsak hem bana hemde herkese faydalı olacağız.İstemede neler hazırlanır,neler yapılır haydi hepbirlikte paylaşalım.Şimdiden Teşekkürler opuyorumnanaktan a.s.

valla beni de 3 hafta sonra istemeye gelecekler,tanışılcak,bi hafta sonrasında da söz olcak. ben de çok heyecanlıyım napacam bilemiyom...
Allah tamamına erdirsin

canım benim isteme ve söz bir arada oldu .. 7 şubatta... kalablaıktık baya yaklaşık 45 kişi filan evde oldu taabiki.. önce sohbet hoş beş.. sonra istenme oldu... sonra yüzükler takıldı... çay va pasta börek çöerek dağıtıldı çay meyvesuyu vs.. sonra herkes evine ... güzel bir akşamdıı.. taabikii çok heyecanlı oluyor insan.. herkes birarada...fuşya yakası boncuk işlemeli bir tuvalaet giymiştim saçlarımı sardrmıştım dağınık bıraktım... hey gidi hey... geldi geçtii şimdi nişanım var... 15 agustostaa heyecan bitmiyorrr yanii delikafadulden

canım benim isteme ve söz bir arada oldu .. 7 şubatta... kalablaıktık baya yaklaşık 45 kişi filan evde oldu taabiki.. önce sohbet hoş beş.. sonra istenme oldu... sonra yüzükler takıldı... çay va pasta börek çöerek dağıtıldı çay meyvesuyu vs.. sonra herkes evine ... güzel bir akşamdıı.. taabikii çok heyecanlı oluyor insan.. herkes birarada...fuşya yakası boncuk işlemeli bir tuvalaet giymiştim saçlarımı sardrmıştım dağınık bıraktım... hey gidi hey... geldi geçtii şimdi nişanım var... 15 agustostaa heyecan bitmiyorrr yanii delikafadulden

ayy tatlım ne kada güzel bir duygudur kimbilir allah tamamını erdirsin inşallah:Saruboceq:

kızlar benimde ağustos oratsı gibi ramazandan önce isteme söz nişan hepsi bir olucak...tanışma oldu zaten aileler tanıştılar...arada mesafe de var bilmiyorum nasıl olucak ççok endişeliyim...annemler seneye ilkbaharda olsun diyolar çok erken diyolar ben daha yeni mezun oldum...off offf nolucak sevgilimde hemen olsun adı konsun istiyo...arada kalıyorum bende...

kızlar benimde ağustos oratsı gibi ramazandan önce isteme söz nişan hepsi bir olucak...tanışma oldu zaten aileler tanıştılar...arada mesafe de var bilmiyorum nasıl olucak ççok endişeliyim...annemler seneye ilkbaharda olsun diyolar çok erken diyolar ben daha yeni mezun oldum...off offf nolucak sevgilimde hemen olsun adı konsun istiyo...arada kalıyorum bende...

canm nasıl olcak öyle isteme söz nişan kimbilir ne kadar heyecanlısındır sen kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 bazılarında öyle oluyomuş canm nasıl geçti neler oldu anlat bize beklyruz a.s.

babamı aradılar biraz önce oda tarihi atıp duruo yaa :kedi: çok sakinim bakalım şimdilik.haftaya salı falan gelecekler muhtemeler.naklen bağlanırım size kızlar :teytey:

canm genelde çok byle gösterişli kıyafetler giyilmiyomuş sanırım hanım hanımcık olman gerekiyo galiba kaydirigubbakcemile3

babamı aradılar biraz önce oda tarihi atıp duruo yaa :kedi: çok sakinim bakalım şimdilik.haftaya salı falan gelecekler muhtemeler.naklen bağlanırım size kızlar :teytey:

bağlan tatlım walla ki bizlerede yardımcı ol opuyorumnanaktan

ay evet böyle siyah şifon gibi bi bluzum var.mezuniyetimde giymiştim onu giysem altına da bi kot etek diyorum ?? kot uygun olur mu acep yoksa bööle çıtı pıtı bi kumaş etek mi?..kapalıyım bu arada bi de ipek eşarp...nasılım ;) benimki tutturmuş sünnet çocuğu gibi takım giymeseymiş te gömlek pantolon olmazmıymış...ben de pijamayla çıkarım görürsün dedim tırstı şimdilik..ayy heyecanlanıyormuyum ne :)

ay evet böyle siyah şifon gibi bi bluzum var.mezuniyetimde giymiştim onu giysem altına da bi kot etek diyorum ?? kot uygun olur mu acep yoksa bööle çıtı pıtı bi kumaş etek mi?..kapalıyım bu arada bi de ipek eşarp...nasılım ;) benimki tutturmuş sünnet çocuğu gibi takım giymeseymiş te gömlek pantolon olmazmıymış...ben de pijamayla çıkarım görürsün dedim tırstı şimdilik..ayy heyecanlanıyormuyum ne :)

kaydirigubbakcemile3 bencede canm kot etek yerine kumaş etek giysen daha iyi olur bence ipek eşarbınlada süpersin :)) heyecanlanman normal az kalmış cnm kaydirigubbakcemile4

ayrıntıları aktarcam inş..kayınvalidem çok heyecanlı benden bi le çok :) kahveyi bana bırakmaz kendi bile yapabilir :D ay tuz atsam mı kii.ay yok bnmkinin midesi pek hassastır kusar falan :D

ayrıntıları aktarcam inş..kayınvalidem çok heyecanlı benden bi le çok :) kahveyi bana bırakmaz kendi bile yapabilir :D ay tuz atsam mı kii.ay yok bnmkinin midesi pek hassastır kusar falan :D

acıma kız at olmaz bişey adettir tuz atmak :teytey:

Yazışmalarınızı okudum kızlar, bizim net bir tarihimiz yok aslında.
Ama niyetimiz eylül ekim gibi düğün. Hatta isteme olmadan eve eşya bile bakmaya başladık.
Ama tarih olmamasına rağmen, heyecanlanıyorum açıkçası. Ne giyilir ne yapılır hiç bir fikrim yok.
Bu sayfanın müdavimi olacağım anlaşılan sengözlerimebaksanab
Bu arada imzalarınızı nasıl yaptınız merak ettimCADIARZU

Arkadaslaaaaaaaaaaar yardim edin yaa,

Bizim mesafe sevgilimle 200 km rahat var.
Simdi anneler tanisti telefonla.

En zor gorev bana dusuyor, ya annem babama anlatcak yada ben babama ama ben utanirim annem anlatir. O fasli atlatamadim hala annem anlatiyim diyor ben anlatma diyorum utaniyorum cekiniyorum bilmem nolcak.
Annem anlattiktan sonra, tanismaya gelcekler iste..

Tanismayla istenme arasinda ne kadar zaman olur?

Babalariniza anlatirken utanma cekinme gibi durumlar olmadimi?
Hem sevgilimin annesi hem kendi annem hem askim diyor artik babana anlatta gelelim offf :(

Back