bu yaz mutlaka kilo almam lazim yardimmmm :(

sariiict

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
12
0
30
bu 3 ay icinde en az bi 7 kilo almam lazim ne yaptiysam 45 i gecemiyorum yasim 22 boyum 1.60 bana bi yardim edin benim gibi olup kilo alan varsa bana yardim edebilirmi? :110:

Ben:KK54:boyum 1.72 kilom 45 idi kafaya taktim kilo almam gerek dedim.istah acici şurup aldim eczaneden basladim çok yemek yedim her an her saniye yiyordum.özellikle kuru ekmek elimden dusmuyordu.Sonuç 3 şişe şuruptan sonra 60 kiloya ulastim.Çok sevinmistim kilo alabilen bir bunyem yok oructan sonra yine baslicsm hedefim 65 insallah.:spor::KK55:

bu
Ben:KK54:boyum 1.72 kilom 45 idi kafaya taktim kilo almam gerek dedim.istah acici şurup aldim eczaneden basladim çok yemek yedim her an her saniye yiyordum.özellikle kuru ekmek elimden dusmuyordu.Sonuç 3 şişe şuruptan sonra 60 kiloya ulastim.Çok sevinmistim kilo alabilen bir bunyem yok oructan sonra yine baslicsm hedefim 65 insallah.:spor::KK55:
surup prakten mi peki cunku ben onu kullandim 1 ay gram kilo almadim :KK43:

Hayır spraktin gibi bisey di muayne olmanizi tavsiye ederim.Doktora zayifliginizdan şikayetci oldugunuzu soyleyin.gerekirse vitamin hapiyla verir.

X