Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

aqrkadaşalr ben folic asiti 1 buçuuk aydır kullanıyorum ama pek düzenli değil arada unutuyorum .bu 3 ayı beklemeden bebek yapsak olurmu sizce yardımcı olurmusunuz

canım siz çalışmalara başlayın o zaman zaten olması da 1-2 ayı bulsa o süre de geçmiş olur. arada unutmaktan birşey çıkcağını zannetmiyorum bende bazen unutuyorum günde 3 yerine 2 içiyorum falan. sonuçta vücuttaki eksikliği gideriliyordur gene de

tamam cnm evde bakarsın
orada hani benim yaptırmak isteyipte bir türlü gerek görmeyip yapmadıkları, gebelik öncesi kızamıkçık testinden bahsediyor, çok önem teşkil ettiğini söylüyor benneyaptımki

cnm bikaç ay bekleriz bi gelişme olmazsa biz de ovülasyon testini kullanırız belki yerimseniben

ya bencede heryerde çok öenmli olduğu yazıyor. diğer aşılar hamileyken yapılabildiği için sorun yok ama kızamıkçık yapılamıyor o yüzden çok önem veriliyor.
inşallah gerek kalmaz o testlere de hiç uğraşasım yok aylarca. gözüm korkuyo :1no2::Saruboceq:

kesinliklee :lepi:

ben de evhamlıyım ama bunu yenmemiz lazım
eşimde bana aynen öyle der hep
neden olmasın Allahın izniyle
olmaması için bir sebep mi var der,
bence en güzeli tevekkül edip Hak'tan gelecek herşeyin en hayırlısı olacağını düşünüp beklemek
hem yalnız olur musun hiç, bizler varızz :1hug:

tşk ederim verdiğin moral için bakalım bekleyip göreceğiz buradaki paylaşımları okudukça insan moral depoluyor allahtan hayırlısını diliyorum her zaman çok istiyorum...çooooooookkk. inşallah bebek bekleyen herkesin hayırlı haberlerini alırız.... hepimiz o duyguyu yaşarız :-)

dimi ama ben doktora gittim ve her testim olumlu çıktı doktor süper dedi.bi tek aşı vurulmamı istedi ve folicasit verdi ama işte ben dayanamıyoruuummm

aynen chablisim :1no2:
ama ben nerde olursa olsun bu testi yaptırmak istiyorumm

Son düzenleme:
tşk ederim verdiğin moral için bakalım bekleyip göreceğiz buradaki paylaşımları okudukça insan moral depoluyor allahtan hayırlısını diliyorum her zaman çok istiyorum...çooooooookkk. inşallah bebek bekleyen herkesin hayırlı haberlerini alırız.... hepimiz o duyguyu yaşarız :-)
rica ederim hercaicim :1hug:
inş.. :))
dimi ama ben doktora gittim ve her testim olumlu çıktı doktor süper dedi.bi tek aşı vurulmamı istedi ve folicasit verdi ama işte ben dayanamıyoruuummm
ne aşısı istedi peki ?

olur inşallah hercai bende de çok evham var ailenden bir telefon kadar uzaktasın zaten evlenince öyle oluyor sürekli görüşmen imkansız artık seninde bir ailen oluyor o yüzden kendini yalnız hissetme bende aileme konuşmadıklarımı sizlerle paylaşıyorum sizleri bu siteyi çok sevdim tabiki allah isteyen herkese hayırlısıyla bebişi kısmet eder inşallah ama stres bende de acayip doruklardaaaa yapmamak lazım biliyorum ama elde değil

çok tşkler. buradaki herkesi bende çok sevdim. kafamıza takılan herseyi, yada kimseyle paylaşamadıklarımızı burada paylaşmak çok rahatlatıyor insanı. herkes çok ilgili. ve bu çok mutlu ediyor. bakalım hayırlısı. hamilelik haberi verenleri okuduğumda gözlerim doluyor. çok duygulanıyorum ve çok mutlu oluyorum. bir gün bende hamile kalırsam ilk burada paylaşacağım..... en kısa zamanda inşallah.

inşalllah hercaicim ben de az önce bi sayfa var hailelik haberini nasıl verdiniz eşinize diye onu okurken ağladım yaaaa çok duygulanıyo insaaan

sarılık yaptır mutlaka dedi kızamıkcık geçirişim zaten ona gerek yokmuş ..ama sarılık heryerden bulaşır dedi güzellik salonundan cımbızdan tırnak makasından herşeyden. 3 aşı zaten birini bu ay 2.sini diğer ay 3.sünüde 5 ay snra vurulcam hamile ikende vuruluyomuş bişe olmuomuş vurulmadıysanız vurulun arkadaşlar

sarılık yaptır mutlaka dedi kızamıkcık geçirişim zaten ona gerek yokmuş ..ama sarılık heryerden bulaşır dedi güzellik salonundan cımbızdan tırnak makasından herşeyden. 3 aşı zaten birini bu ay 2.sini diğer ay 3.sünüde 5 ay snra vurulcam hamile ikende vuruluyomuş bişe olmuomuş vurulmadıysanız vurulun arkadaşlar

evet arkadaşlar hepatit aşısı da önemli. benim check-upta bağışıklığım çıktı. hemde taa 10 sene önce olmuştum annemler sağolsun. doktor 3-4 yıl korur bu seni hala dedi. zaten benimde bildiğim kadarıyla hamilelerede yapılabiliyor. ama kızamıkçık geçirip geçirmediğimi hatırlamıoyurm. mutlaka okulda aşısını olmuşuzudr ama bağışıklığın devam edip etmediği önemli CADIARZU

slm arkadaşlar bende hayırlısıyla bugün folic asid kullanmaya başlıyorum eylül gibi allah nasip ederse hamile kalmayı planlıyorum ama bugün yazılanları okudukça gözlerim doluyor ben napcam ya bu sulu gözlülükle senağlama

hamilelik için yapılan testlere çıkıyo doktor benim küçükkken geçirdiğim hastalıkları sayınca şaşırdım .sarılığı bende vuruldum ama ilk okuldu galiba ondan doktor kendimi ve bbebeğimi sağlama almam için vurul dedi

çok tşkler. buradaki herkesi bende çok sevdim. kafamıza takılan herseyi, yada kimseyle paylaşamadıklarımızı burada paylaşmak çok rahatlatıyor insanı. herkes çok ilgili. ve bu çok mutlu ediyor. bakalım hayırlısı. hamilelik haberi verenleri okuduğumda gözlerim doluyor. çok duygulanıyorum ve çok mutlu oluyorum. bir gün bende hamile kalırsam ilk burada paylaşacağım..... en kısa zamanda inşallah.
inş. arkadaşımm :1hug:
hımm doğru söylüyor tabi
ben istiyorum da pack cım
gittiğim 2 ayrı doktorda gerek görmedi :1closedeyes:

evet arkadaşlar hepatit aşısı da önemli. benim check-upta bağışıklığım çıktı. hemde taa 10 sene önce olmuştum annemler sağolsun. doktor 3-4 yıl korur bu seni hala dedi. zaten benimde bildiğim kadarıyla hamilelerede yapılabiliyor. ama kızamıkçık geçirip geçirmediğimi hatırlamıoyurm. mutlaka okulda aşısını olmuşuzudr ama bağışıklığın devam edip etmediği önemli CADIARZU
cnm bi yerde okumuçtum kızamıkçık aşısı bir kez vuruldu mu
ömür boyu bağışıklık sağlarmış a.s
ama bende vurulup vurulmadığımdan emin değilim CADIARZU
slm arkadaşlar bende hayırlısıyla bugün folic asid kullanmaya başlıyorum eylül gibi allah nasip ederse hamile kalmayı planlıyorum ama bugün yazılanları okudukça gözlerim doluyor ben napcam ya bu sulu gözlülükle senağlama
hoşgeldin :)
hayırlı olsun bakalımm :)
hamilelik için yapılan testlere çıkıyo doktor benim küçükkken geçirdiğim hastalıkları sayınca şaşırdım .sarılığı bende vuruldum ama ilk okuldu galiba ondan doktor kendimi ve bbebeğimi sağlama almam için vurul dedi
bi bizim doktorlar bakmadı şu bağışıklık olayına ya
sinir oldum iyice benneyaptımki :1closedeyes:

en iyisi doktordan kanda bu hastalıklara bağışıklık olup olmadığına bakılmasını istemek. mesela benim sadece hepatit ve aids bakıldı hepatite bağışıklık çıktı. ama diğerleri yok tetanos kızamıkçık...
onu da anlamıyorum bazı doktorlar çok gerekli derken bazıları nasıl önemsemiyor. yada hangisi doğru

ya bakmıştır ya .benim test sonuçlarımı görünce şaşırmıştım tam 5 sayfaydı ve allahtan hepsii iyi çıktı
aynı zamanda eşimede yapıldı sarılık testi onda varsa bana bulaşmasın
diye

ay bişe sorcam testler 10 gün gecikmeden önce %50 hatalı souç verriir yazıo nette kafam karıştı benim3. günü alacaktım yarın sabah uygulamak için yani 4. günü olacaktı gecikmenin

cnm bi yerde okumuçtum kızamıkçık aşısı bir kez vuruldu mu
ömür boyu bağışıklık sağlarmış a.s
ama bende vurulup vurulmadığımdan emin değilim CADIARZU

hadi yaa ama o zaman bağışıklığımız olması lazım çünkü bizim yaşımızdakilerde ilkokulda yapılıyordu kızamıkçık karma aşının içinde. ben var diye hatırlıorum kızamık kızamıkçık kabakulak tetanos bu aşılar okulda yapılıyor zaten. ömür boyu bağışıklık sağlıyorsa bizde zaten bağışıklık çıkar bence. belki 30 -35 yaş üstündeklerde o dönemde yapılmıyor olabilir ilkokulda hepsi.ama ben çok iyi hatırlıyorum bu aşıları olduğumuzu. karma aşı diye geçiyordu. a.s

en iyisi doktordan kanda bu hastalıklara bağışıklık olup olmadığına bakılmasını istemek. mesela benim sadece hepatit ve aids bakıldı hepatite bağışıklık çıktı. ama diğerleri yok tetanos kızamıkçık...
onu da anlamıyorum bazı doktorlar çok gerekli derken bazıları nasıl önemsemiyor. yada hangisi doğru
güzelim ben de öyle demedim mi
ikinci gittiğim doktordan direk onları istedim...
gerek yok onlara, gebelikte bakılacak dedi
şaştım kaldımm :1shok:
ya bakmıştır ya .benim test sonuçlarımı görünce şaşırmıştım tam 5 sayfaydı ve allahtan hepsii iyi çıktı
aynı zamanda eşimede yapıldı sarılık testi onda varsa bana bulaşmasın
diye
Allah Allahhh sen özele mi gitmiştin, nerede senin doktorun böylee :1shok:
eşim için bişey önermediler ama o yine de bi üroloğa gözükecek CADIARZU
ay bişe sorcam testler 10 gün gecikmeden önce %50 hatalı souç verriir yazıo nette kafam karıştı benim3. günü alacaktım yarın sabah uygulamak için yani 4. günü olacaktı gecikmenin
bence yap sen testi o yanılma gebelik olduğu halde gözükmemesi durumu için söylenmiş
ama çift çizgi çıktıktan sonra gebelikte yanılma olasılığı yok gibi bişey a.s

ben izmirde merve biçer bülbüle gittim ve doktorumdan çok memnunum.eşim sarılık ise cinsel yolla bulaşır sende yok ama onada bakalım dedi ve allahtan ondada yok böyle işte cnm

iyi de canım testlerin üzerinde adetin ilk gecikmesinden itibaren %99 doğru sonuç yazıyor. hatta ben geçen aylarda bir kez yapmıştım clearblue erken testtendi. içinde 4 gün kala doğruluk oranı %50 3 gün kala %60 ..vs böyle gidiyordu. 10 gün gecikmeye kadar %50 fazla bir rakambence. sen en iyisi şu erken gebelik testlerinden al hassas oluyo onlar

X