Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*
31 Mayıs'ta 1 sene olacak inşallah.Hazır hissetmiyorum;ama kızım olsun çok istiyorum...Beni de caydırmaya çalışan arkadaşlar var;ama henüz başarılı olamadılar.:ecrin_bebek:
ŞenizHayırlısı Olsun canım ya Allah Doğru Zamanda Nasip Eder ınşallah Ben Artık Düşünüyorum Ama Banim Eşimde Daha Şimdiden Oğlum Olacak Diye Tutturmus Bendede Onun Sitresi Var Simdi Offff
bende acayip kararsızım(((( benimde 21 haziranda 1 yıl olucak.iş bulamadığım için evdeyim maalesef çalışıcam diye çocuk düşünmüyodum hatta eşim 2 sene istemiyodu ama şimdi baktı yalnız kalıyorum sıkılıyorum bide yiğeni var onu çok seviyor istiyor şimdi ama ben kararsız kalıdım.Herkes bişey söylüyor.biri olsun biri olmasın iyice kafam karıştı hemde imkanları tekrar gözden geçirmek gerekiyor sanırım(((
Arkadaşımın 4 aylık oğlu var çok tatlı şimdilik onunla avunuyorum(
Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin....AMİN kaydirigubbakcemile5
Amin Canım Ya Eğer Evdeysen Yap ıleridede Çalışırsan Eğer En Azından Çocuk Biraz Büyümüş Olur Daha Rahat Edersin Ayy ya bu kararı almak yapmaktan daha zor hepinizi cok ıyı anlıyorum arkadaşlar
Kızlar Sizin Bu Şeyler Hakkında Bilginiz Varmı Hani Adet Dönemini Hesaplıyosun Sonra Yumurtanın Catlama Anını Buluyosun Ozaman Cocugunun Olma Ihtımalı Daha Yuksekmıs Bılgısı Olan Varmı Acaba