• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu yatak odası, yatak örtüsü ve markiz...sizce nasıl

Kızlar, bir pembe hastalığım var kopamıyorum, pudra pembesinden vazgeçemiyorum,
bu resimdeki yatak odasını yatak örtüsünü ve markizi satın aldım...
Üçüde sipariş verdiğim sayfadan ekledim resimleri, üçünde aldığımın kendisi benzeri değil, Sizce nasıl?

Bu arada yolluk olarak beyaz Peluş halı, perde olarakta beyaz tül üzerine pudra fon olacak...
Fikirlerinizi inanılmaz merak ediyorum....

Eki Görüntüle 978674 Eki Görüntüle 978676 Eki Görüntüle 978675

Güle güle saglıkla kullan canm cok guzl:)

Çok teşekkür ederim beğenmese çok sevindim. Bahsettiğin tabloyu internetten almıştım ve cidden çok uçurdu su an hatırlamıyorum ama zaten çok oldu alalı. Bence de çok güzel oldu :))

Ben de evleneli 1,5 sene oldu ama hala tam değil evim. En son orta sehpamı aldım görmüssündür resmini, ama yemek masamın sandalyeleri bile eksik. O yüzden illa tamamlıcam die uğraşma bence sonraya da bırak.

Yatak odamı koymamıstım çünkü çooooooook eksik. Yatak baslarıma koyacağım şeyi bulamadım hala, duvar kağıtlarım yok. Yine de senin için ekliyorum buraya fikrin olsun. Görünce şaşıracaksın yatak örtüm pembe benim de :)

Eki Görüntüle 979674 Eki Görüntüle 979675 Eki Görüntüle 979676

Soruna gelecek olursak, ben senin yerinde olsam bir kere dolabımda pembe kullanmadım. Marksizmin de pembe kısımlarını beyaz yaptırıldım. Sevdiğin rengi az kullanmak daha çarpıcı bir etki yapıp bence. Yatak örtünü beyaz kullanacaksa pembe fon olabilir bence. Önemli olan az kullanmak diye düşünüyorum :))

Bak simdide yatak odandaki dresuar a bayildim:) ama banyondaki tablo cik sik cok sevimli bi hava katmis kesinlikle aklimda bulunup bende banyoya tablo asacagim. O resmi ornek olarak telefonuma kaydetmek istiyorum izin verirseniz?

Birde yatak odasi hic bos degil sade şık mordern görünüyor:)

Zevk meselesi tabiki.

Benim hiç tarzım değil, ama ev senin.

Salon mutfak banyo yatakodası bukadar pembe seni boğmayacak mı, sıkılmayacakmısın.

Bide hem tül pembe hemde fonlarımı pembe yaptırdın, şaka olmalı lütfen:53:

Üçüde sipariş verdiğim sayfadan ekledim resimleri, üçünde aldığımın kendisi benzeri değil, Sizce nasıl?

Bu arada yolluk olarak beyaz Peluş halı, perde olarakta beyaz tül üzerine pudra fon olacak...

Tarzina gore guzel secmissin gule gule kullanin esinle:nazar:

Murdum rengi fon perde hos durur markizin icinde de mevcut o renkler bence guzel olur.

Son düzenleme:
hayırlısı olsun hepsi çok güzel :16:ama yatak örtüsünü krem ya da beyaz alsaydın renk karmaşasını ortadan kaldırırdın her yer aynı renk olacak gibi geldi bana:26:
ya da günlük kullanacağın beyaz ya da krem bir tarak örtüsü alırsın bu abiye örtüler her gün kullanılmıyor sonuçta:34:

Zevk meselesi tabiki.

Benim hiç tarzım değil, ama ev senin.

Salon mutfak banyo yatakodası bukadar pembe seni boğmayacak mı, sıkılmayacakmısın.

Bide hem tül pembe hemde fonlarımı pembe yaptırdın, şaka olmalı lütfen:53:

:)) yok tüller beyaz fon pudra:) onları henüz yaptırmadım bir tek onlar kaldı, birde abajurlarla halısı beyaz olacak :))

hayırlısı olsun hepsi çok güzel :16:ama yatak örtüsünü krem ya da beyaz alsaydın renk karmaşasını ortadan kaldırırdın her yer aynı renk olacak gibi geldi bana:26:
ya da günlük kullanacağın beyaz ya da krem bir tarak örtüsü alırsın bu abiye örtüler her gün kullanılmıyor sonuçta:34:

İki tane aldım yatak örtüsü biri resimdeki pudra diğerinde bunun gibi tülü beyaz. Haklısınız çoğunlukla beyazı kullanmalıyım bunu yedek olarak kullanacağım

Çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim:nazar::nazar:

Bak simdide yatak odandaki dresuar a bayildim:) ama banyondaki tablo cik sik cok sevimli bi hava katmis kesinlikle aklimda bulunup bende banyoya tablo asacagim. O resmi ornek olarak telefonuma kaydetmek istiyorum izin verirseniz?

Birde yatak odasi hic bos degil sade şık mordern görünüyor:)

Cooook teşekkürler, ayrıca izne gerek yok tabii ki kaydedebilirsin :))

öncelikle hayırlı olsun.. keşke almadan önce sormuş olsaydın burada..bende pembeyi çok severim ama, seviyorum diye heryeri aynı renk yapmamalıydın, çünkü bi rengi başka renkle kontrast (zıtlık) yaparsan kendini gösterir.. birde iki tane aynı tür yatak örtüsüne hiç gerek yoktu, bu allı tüllüler yerine sade günlük ince örtüler hem daha kullanışlı, hemde daha az yer kaplıyor..bu abiye örtüler evliliğin ilk zamanları hevesle örtülüyor biraz, sonrasında dolaba kalkıyor :)

canım cok şık iyi günlerde kullan insallah :nazar: ama yatak örtüsü pembe mobilya pembe kendini göstermez yatak örtüsü beyaz olsa daha hos durur bana kalırsa

bence yatak örtün ve markiz güzel ama
yatak odasını kusura bakma beğenmedim
Almışsın kullanacak olan sensin ama
bence yatak odası böyle kız çocuğu odası gibi durur..

beyaz olsaydı mesela sadece
böylelikle hem pembe örtünü hem beyaz örtünü kullanırdın
hatta mor yeşil vs de günlük alırdın değişiklik olurdu senin için de sıkılmazdın

Benim de küçüklüğümden beri inanılmaz pembe renge düşkünlüğüm var, çok seviyorum :) bu da çok tatlıymış, güle güle kullanın inşallah :)

Back
X