- Konu Sahibi dderya3484
Canım masallah hepsıde sahane cok zevklısın bayıldım hepsıne rabbım huzurla
mutlulukla kulanmayı nasıp etsın =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar, bir pembe hastalığım var kopamıyorum, pudra pembesinden vazgeçemiyorum,
bu resimdeki yatak odasını yatak örtüsünü ve markizi satın aldım...
Üçüde sipariş verdiğim sayfadan ekledim resimleri, üçünde aldığımın kendisi benzeri değil, Sizce nasıl?
Bu arada yolluk olarak beyaz Peluş halı, perde olarakta beyaz tül üzerine pudra fon olacak...
Fikirlerinizi inanılmaz merak ediyorum....
Eki Görüntüle 978674 Eki Görüntüle 978676 Eki Görüntüle 978675
Çok teşekkür ederim beğenmese çok sevindim. Bahsettiğin tabloyu internetten almıştım ve cidden çok uçurdu su an hatırlamıyorum ama zaten çok oldu alalı. Bence de çok güzel oldu :))
Ben de evleneli 1,5 sene oldu ama hala tam değil evim. En son orta sehpamı aldım görmüssündür resmini, ama yemek masamın sandalyeleri bile eksik. O yüzden illa tamamlıcam die uğraşma bence sonraya da bırak.
Yatak odamı koymamıstım çünkü çooooooook eksik. Yatak baslarıma koyacağım şeyi bulamadım hala, duvar kağıtlarım yok. Yine de senin için ekliyorum buraya fikrin olsun. Görünce şaşıracaksın yatak örtüm pembe benim de :)
Eki Görüntüle 979674 Eki Görüntüle 979675 Eki Görüntüle 979676
Soruna gelecek olursak, ben senin yerinde olsam bir kere dolabımda pembe kullanmadım. Marksizmin de pembe kısımlarını beyaz yaptırıldım. Sevdiğin rengi az kullanmak daha çarpıcı bir etki yapıp bence. Yatak örtünü beyaz kullanacaksa pembe fon olabilir bence. Önemli olan az kullanmak diye düşünüyorum :))
Canım masallah hepsıde sahane cok zevklısın bayıldım hepsıne rabbım huzurla
Güle güle saglıkla kullan canm cok guzl:)
Üçüde sipariş verdiğim sayfadan ekledim resimleri, üçünde aldığımın kendisi benzeri değil, Sizce nasıl?
Bu arada yolluk olarak beyaz Peluş halı, perde olarakta beyaz tül üzerine pudra fon olacak...
Canım çok güzelmiş hepsi özellikle renge bayıldım.
Zevk meselesi tabiki.
Benim hiç tarzım değil, ama ev senin.
Salon mutfak banyo yatakodası bukadar pembe seni boğmayacak mı, sıkılmayacakmısın.
Bide hem tül pembe hemde fonlarımı pembe yaptırdın, şaka olmalı lütfen![]()
Tarzina gore guzel secmissin gule gule kullanin esinle
Murdum rengi fon perde hos durur markizin icinde de mevcut o renkler bence guzel olur.
:)) yok tüller beyaz fon pudra:) onları henüz yaptırmadım bir tek onlar kaldı, birde abajurlarla halısı beyaz olacak :))
hayırlısı olsun hepsi çok güzelama yatak örtüsünü krem ya da beyaz alsaydın renk karmaşasını ortadan kaldırırdın her yer aynı renk olacak gibi geldi bana:26:
ya da günlük kullanacağın beyaz ya da krem bir tarak örtüsü alırsın bu abiye örtüler her gün kullanılmıyor sonuçta![]()
Bak simdide yatak odandaki dresuar a bayildim:) ama banyondaki tablo cik sik cok sevimli bi hava katmis kesinlikle aklimda bulunup bende banyoya tablo asacagim. O resmi ornek olarak telefonuma kaydetmek istiyorum izin verirseniz?
Birde yatak odasi hic bos degil sade şık mordern görünüyor:)
:)) yok tüller beyaz fon pudra:) onları henüz yaptırmadım bir tek onlar kaldı, birde abajurlarla halısı beyaz olacak :))