Yatak Odası Dekorasyonu Bu yatak odası takımı nasıl?

ALLAH mutlu mesut kullanmayı nasip etsın ALLAH olmayanlara da nasip etsın

Son düzenleme:
canım benim de 18 eylülde düğünüm var ve hemen hemen aynısını almışım bende seninle benimki sadece aynasızı, markası family group ama ben başka bi mağazadan aldım modelide armani büyük ayna istemiyorum demişsin ya bi bak istersen google a yazınca çıkıyor

canım güzelmiş
sürgülü olması daha iyi, asıl kapaklılar çok çabuk bozuluyo bence
bazı sürgülülerin fren sistemi bozulabiliyormuş acaba o da çözülemeyecek bi sorun değil:34:

Evet annemlerin kapakları bozulmuştu ama yaptırdık. Sürgülü olanları eltimler kullandığı için iyi dediler iyidir umarım.
Fikrini belirttiğin için çok teşekkür ederim canım :kkk: :29:

canım benim de 18 eylülde düğünüm var ve hemen hemen aynısını almışım bende seninle benimki sadece aynasızı, markası family group ama ben başka bi mağazadan aldım modelide armani büyük ayna istemiyorum demişsin ya bi bak istersen google a yazınca çıkıyor

aa evet çok benziyor ne kadara almıştın canım (maalesef fiyat önemli ailem için) ben bunu 1600 civarına alacağım

benim yatak odası takımımda sürgülü cnm hiç bi sorun yaşamadım halazırda sürgülüler daha iyi bence

benim yatak odası takımımda sürgülü cnm halazırda bi sorun yaşamadım sürgülüler daha iyi bence

aa evet çok benziyor ne kadara almıştın canım (maalesef fiyat önemli ailem için) ben bunu 1600 civarına alacağım

yani bu marka bursa çıkışlı olduğu için baya bi pazarlık yapabiliyosun canım o senin yeteneğine kalmış artık 2700 demişlerdi 2000e geldi ortalama ama biz bütün evin eşyalarını tek mağazadan aldık öyle olunca daha çok indirim yapıyorlar haberin olsun

yani bu marka bursa çıkışlı olduğu için baya bi pazarlık yapabiliyosun canım o senin yeteneğine kalmış artık 2700 demişlerdi 2000e geldi ortalama ama biz bütün evin eşyalarını tek mağazadan aldık öyle olunca daha çok indirim yapıyorlar haberin olsun
Çok teşekkürler canım bir araştırtayım bakalım ne diyecekler :kkk: :71:

Back
X