Yatak Odası Dekorasyonu Bu yatak odası takımı nasıl?

pixa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
597
0
66
Kırşehir
Arkadaşlar bu yatak odası takımına karar vermek üzereyiz sizce nasıl? Resim biraz küçük ama idare edin artık :)

Eklentiler

• $yatak odası.webp
    $yatak odası.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
çok güzelmiş güle güle kullanmayı nasip etsin allah yalnız gördüğüm kadarıyla sürgülü gardolap bazen problem çıkarabiliyor ona dikkat etmeni tavsiye edebilirim bizde sürgülü aldık ama problem çıkarmıştı gerçi başka bi markaydı benimki ama yinede dikkat et hani yerin varsa alabiliyosan kapaklılar daha iyi ama görünüş olarak çok güzel

Çok hoş gerçekten.Özellikle koyu olmaması çok hoş. Açık tonlar yatakodasını daha ferah gösteriyo..dizayn ı da hoş ve kullanışlı görünüyo.Bende sürgü olayında takılıyorum hep..Kapak problemi çok yaşadım bende.Gerçekten almayı düşünüyorsanız özellikle sürgü kısmının sağlamlığı ve kullanışlılığı konusunu iyi inceleyin derim..:31:

Amin Allah hepimize ağız tadıyla kullanmak nasip etsin eşyalarımızı
Eltilerim yıllardır sürgü kapak kullanıyorlar şimdilik bir sorun çıkmamış bende ona güvenerek almak istedim (bende en başta senin gibi düşünüyordum onlar ikna etti beni kapaklıların modası geçti diye :1: )
Çok teşekkür ederim fikrini belirttiğin için :71: :kkk:

Çok hoş gerçekten.Özellikle koyu olmaması çok hoş. Açık tonlar yatakodasını daha ferah gösteriyo..dizayn ı da hoş ve kullanışlı görünüyo.Bende sürgü olayında takılıyorum hep..Kapak problemi çok yaşadım bende.Gerçekten almayı düşünüyorsanız özellikle sürgü kısmının sağlamlığı ve kullanışlılığı konusunu iyi inceleyin derim..:31:
Nişanlımın ailesi mobilyacı onların sattığı markalardan birin de bu model vardı hoşuma gitti bir sorun olursa onlar tamir eder sanırım :1: ikide bir bozulursa sinir olurum yaa :5:
Ama modeli çok beğendim ne tam klasik ne tam spor arada :66:
Fikrini belirttiğin için çok teşekkürler :29: :kkk:

Amin Allah hepimize ağız tadıyla kullanmak nasip etsin eşyalarımızı
Eltilerim yıllardır sürgü kapak kullanıyorlar şimdilik bir sorun çıkmamış bende ona güvenerek almak istedim (bende en başta senin gibi düşünüyordum onlar ikna etti beni kapaklıların modası geçti diye :1: )
Çok teşekkür ederim fikrini belirttiğin için :71: :kkk:

tabiki sürgülüler daha modern duruyo küçük evler için kurtarıcı oluyo kapak açılma mesafesinden dolayı bizde eşim tayinci olduğu için böyle bir karar vermiştik çok sorun çıkarması değilde sağlamlığına dikkat ederseniz bir problem çıkarmaz belkide :17::17:

Nişanlımın ailesi mobilyacı onların sattığı markalardan birin de bu model vardı hoşuma gitti bir sorun olursa onlar tamir eder sanırım :1: ikide bir bozulursa sinir olurum yaa :5:
Ama modeli çok beğendim ne tam klasik ne tam spor arada :66:
Fikrini belirttiğin için çok teşekkürler :29: :kkk:

Rica ederim. :16: O zaman sorun yok, ömür boyu garantili yatak odan olucak süper :87:

tabiki sürgülüler daha modern duruyo küçük evler için kurtarıcı oluyo kapak açılma mesafesinden dolayı bizde eşim tayinci olduğu için böyle bir karar vermiştik çok sorun çıkarması değilde sağlamlığına dikkat ederseniz bir problem çıkarmaz belkide :17::17:

Sağlamlığından ben pek anlamamda nişanlım anlar nasıl olsa ona özellikle bunu söylemeliyim uyarınız için çok teşekkür ederim.
Birde konuyla alakasız ama bende imzanızdaki etiketlerden koymak istiyorum profilime ama yapamıyorum siz nasıl yaptınız ?

Onu satarken siz düşünücektiniz der işin içinden çıkarsınız canım :87::90:

Güzel fikirmiş bunu kullanırım :1: gerçeğini görmek mümkün değil şuan için katalogtan beğendik markaya güveniyorlar ama birazda şans işi sanırım (ki o da bende pek yok :5: )
Bakalım hayırlısı

Sağlamlığından ben pek anlamamda nişanlım anlar nasıl olsa ona özellikle bunu söylemeliyim uyarınız için çok teşekkür ederim.
Birde konuyla alakasız ama bende imzanızdaki etiketlerden koymak istiyorum profilime ama yapamıyorum siz nasıl yaptınız ?

canım bak buraya tıkla burdan hazırladığın bi etiketi etiketi seçerkende image url diye bir yere tıklıyorsun ordaki linki kopyalayıp profil sayfandan çizgelgelere yapıştırıyorsun canımm yardım isteyeceğin bişey olursa yardım ederim canım

Yeni alacaksınız sanırım ben de kaç gündür bu modele bakıyrum sizde bir bakın isterseniz karar kesin değilse Saray Modern Yatak Odas Evgor.com.tr
oo bu da çok güzelmiş ama hem aynası çok büyük silmesi beni deli eder (nişanlımın ailede çocuk nüfusu çin nüfusuna yakın :1: ) hem fiyat benim ailemi bayağı yorar (yatak odası kız tarafına ait bizim buralarda da) benim bu beğendiğim onlara toptan fiyatına geleceğinden 1600-1700 civarı birşey olacak sanırım
Ama alacaksanız gerçekten sizin beğendiğiniz modelde süpermiş. :nazar:

oo bu da çok güzelmiş ama hem aynası çok büyük silmesi beni deli eder (nişanlımın ailede çocuk nüfusu çin nüfusuna yakın :1: ) hem fiyat benim ailemi bayağı yorar (yatak odası kız tarafına ait bizim buralarda da) benim bu beğendiğim onlara toptan fiyatına geleceğinden 1600-1700 civarı birşey olacak sanırım
Ama alacaksanız gerçekten sizin beğendiğiniz modelde süpermiş. :nazar:

Ben bayıldım buna ama yatak odama sığmaz diye düşünüyorum...Ama keşke yeni evleniyor olsam ah ah içşm gitti bu odaya

canım bak buraya tıkla burdan hazırladığın bi etiketi etiketi seçerkende image url diye bir yere tıklıyorsun ordaki linki kopyalayıp profil sayfandan çizgelgelere yapıştırıyorsun canımm yardım isteyeceğin bişey olursa yardım ederim canım

Çok teşekkür ederimmmm ehee bende yaptımmm :29:

Ben bayıldım buna ama yatak odama sığmaz diye düşünüyorum...Ama keşke yeni evleniyor olsam ah ah içşm gitti bu odaya

Sadece gardrop ve yatak başlığını alırsanız yine mi sığmaz (gerçi takımı bozarlar mı bilmem ama) beğendiğiniz model çok güzel

Sadece gardrop ve yatak başlığını alırsanız yine mi sığmaz (gerçi takımı bozarlar mı bilmem ama) beğendiğiniz model çok güzel[
O İKİSİ uzun o yuzden sığmaz zaten..Senin yatak odanda güzelmiş Allah mutlu mesut yaşatmayı nasip etsin

canım güzelmiş
sürgülü olması daha iyi, asıl kapaklılar çok çabuk bozuluyo bence
bazı sürgülülerin fren sistemi bozulabiliyormuş acaba o da çözülemeyecek bi sorun değil:34:

Back
X