• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu yaşta menopoz olur mu o.O

morine

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2014
30
2
6
34
Bursa
Öncelikle Hayırlı Cumalar ..
Kızlar benim sorunum adet düzensizliğiydi ama son 3 aydır ses seda yok! 24 yaşındayım ..4 Ay önce öyle bi kanamam oldu ki acil servise gittim iğne yaptılar serum falan verdiler. Ondan öncede aşırı geliyordu ve düzensizdi ama son 3 aydır tık yok dr gittim menepoz olabilir dedi farklı dr gittim kist olabilir dedi baktı yok dedi ona da güvenmedi evdekiler başka dr gittim oda var alınması gerekiyor dedi :/ Kime inansam ne yapsam bilmiyorum Bekarım bu arada:18:

Son düzenleme:
Öncelikle Hayırlı Cumalar ..
Kızlar benim sorunum adet düzensizliğiydi ama son 3 aydır ses seda yok! 24 yaşındayım ..4 Ay önce öyle bi kanamam oldu ki acil servise gittim iğne yaptılar serum falan verdiler. Ondan öncede aşırı geliyordu ve düzensizdi ama son 3 aydır tık yok dr gittim menepoz olabilir dedi farklı dr gittim kist olabilir dedi baktı yok dedi ona da güvenmedi evdekiler başka dr gittim oda var alınması gerekiyor dedi :/ Kime inansam ne yapsam bilmiyorum Bekarım bu arada:18:

ilginc benım de senın gibiydı adolosan bolumune gıttım ılk yıllar once sonra kadın doguma tahlılere baktılar bır sey yok dedıler
ılk ay tarlusal kullanım 6 ay da yasmın kullandım düzene girdi sonrasında aktar cıvan percemı cayı ve macunu onerdi

adet olmadan 20.ve 28 gün ıcınde tok sabah aksam yıyorsun sonra cayı gunde bır kere ıcıyorsun 29. gün adet görüyorum yani her doktorun dedıgıne ınanma bı kac doktora gıt derim yıllar önce bir doktorda az ömrün kaldı demişti . sağlık sektoru abuk sabuk doktorda çok ama bence bu ay hemen bir tarlusal al tarlusal zaten söktürücü adet görörsun sonrakı aya dedım gbı macun cay denedrsen dogal yollarla gorursun doktora git baska yere muhakakk

Back