- Konu Sahibi Kleopatra11
Bunlar anksiyeteymiş profilinize baktım ben gibi sizde sürekli korkup yazıyorsunuz bende öyle başlarda çok ağır yaşıyordum 2 aylık bebeğim var 5 günlük lohusayken bile acildeydim dikişlerime bakmadan koşuyordum çünkü ağır geçiriyordum atakları şimdi hafifledi şükür ama geceleri çarpıntı varmış gibi uyanıyorum ama yok dün gece deprem oluyor sandım içim titriyormuş deliksiz uyumayı özledim hayat enerjimi emiyor bazen bu hastalık aynı zaman da panik atağım var bazen böyle göğüs kafesim titriyor gibi hissediyorum bazen böyle kalbimde tekleme oluyor bomba patlıyor gibi oluyor arka arkasına oldu mu nabzı duraksatıyo kalp sapasağlam diyor doktor profa bile gitim psikolojik diyor böyle başım da falan zonklamalar oluyor bunlar da ankiseyete sanırımHerkes şimdi psikoloğa git psikiyatriye git demesin gidiyorum zaten. Sormak istediğim şey benimle aynı olan insanlar varmı sürekli kalp krizi geçirecegim hissi sol kol ağrısı uyuşmalar batmalar. dün yatağa geçtim soluma yattım kalbimde titredi sanki segiriyor gibi oldu çok kötü oldum korktum midemden yukarı doğru birşey çıkıyormuş gibi oldu sonrasında huzursuz oldum gün içerisinde kalbime ağrı giriyor zaten çok aldırış etmiyorum ama rahatsız ediyor beni korkuyorum aklım hep orda çünkü kalbime bişey olacak mis gibi oluyor