- 11 Eylül 2023
- 827
- 102
- 23
- Konu Sahibi Kleopatra11
-
Paylaşıyorum fakat bana tamamen bunu yapar şöyle.olur demiyor yeni bir Psikolog ile görüştüm pazartesi onunla seansım.varAnksiyetenin %90'ı bu zaten, gittiğiniz uzmanla paylaşmıyor musunuz bunları?
Hacamat istiyorum aslında ama kansizlik var yapılır mi boyun fıtığı olabilir bende çünkü doğumdan sonra bebeğimi emzirme pozisyonum sürekli eğiliyorum gerçekten boynum ağrıyor.Herkeste çeşitli şekillerde belirtebilir. Kalp krizi üzerinize bir öküz oturmuş hissi verir. Ağrı sancı şeklinde değil, o evreleri ara ara yaşayıp kendimi telkin ediyorum. Sol kolumdaki uyusma artık geceleri ağlatıyor beni. İleri boyun fitigim var, sizde bı boyun emari cektirin belki sizdede vardır. Yastiginizi değiştirin, fizik tedavi olun, hacamat yaptırın.
Canım gittim birşey çıkmadı temiz herşey az önce kalbimde gene kelebek cirpmpasi olduBu tip durumlarda kardiyolojiye gidip eko çektirmenizi tavsiye ederim ritim bozukluğu. Veya kapakçıklrda sorun olabilir bazı durumlarda anksiyete ile karıştırılıyor kalp çarpıntılarıl
İstanbul'a geldim ben şuanda eski sorularıma bakarsanız görürsünüz zatendağ başında nasıl gidiyorsunuz uzmana
seremoni gerekmiyor mu
Ya psikolog hiç İyi gelmiyor değiştirdim pazartesi günü farklı bır piskologa gidiyorumYani doktora gidip hala aynı şeyleri yaşıyorsanız doktor değiştirmek daha mantıklı tabiki
Gerçekten miEvet anksiyeteden oluyordur. Oda arkadaşımda anksiyete var benzer şeylerden bahsetmişti. Düzenli ilaç kullanınca düzeliyor.
Ama ilaçla destekte önemli psikiyatriye gidiyor musunuz?Ya psikolog hiç İyi gelmiyor değiştirdim pazartesi günü farklı bır piskologa gidiyorum
Yok emzirdigim için ilaç kullanamıyorumAma ilaçla destekte önemli psikiyatriye gidiyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?