bu yarışmaya katılsak nasıl olur ki?

hıııım demek bu yarışmaya katılsak, hiç bi üye KK yı desteklemicek:sm_confused:
KK nın buna ihtiyacı yokta diyebilirsiniz
ama daha geniş kitlelerinde KK dan haberi olur diye düşünmüştüm

evet evet.. alkisalkisalkis bencede olabılır.. kaydirigubbakcemile5 hep destek tam destek.. :enbuyukkk:

bencede olur valla bizim sitemizin nekadar geniş kitlelere cevap vverdigini herkez görür

aslında ordaki diğer sitelere bakınca insan onların yanına KK yı yakıştıramıyoda ama, ne bileyim, sonuçta gazete deli hiti vardır

tamam katılalım da sitemizi eklediniz mi listeye kızlar ? ben şimdi bakıyorum ekliyse oy vereceğim

ee sitemizi eklememişiz kimin eklemesi gerekiyor kızlar isterseniz ben ekleyebilirim yada topiği açan arkadaşım hemen eklede oy verelim lütfennnn

ee sitemizi eklememişiz kimin eklemesi gerekiyor kızlar isterseniz ben ekleyebilirim yada topiği açan arkadaşım hemen eklede oy verelim lütfennnn

canım site sahibinin eklemesi gerek, tabii uygun görürse, ben ekleyemem kia.s

hemen kazeni çağırıp soralım:) bende bazen ordaki oylamaya bakıyorum bizim sitenin ihtiyacı yok ama bilmeyenlerde öğrenir

ÇOK GÜZEL BİR ÖNERİ ARKADAŞIM TEBRİKLER vereliniortak

HEMEN KATILALIM HEMEN kaydirigubbakcemile5

KESİN KK BİRİNCİ OLURUZ VALLA a.s KAZEN UMARIM DİKKATE ALIR BU ÖNERİYİ :sm_confused:

AMA KATILINCA HER KEZE DUYURALIM BUNU :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…