- 13 Haziran 2024
- 42
- 3
- 20
-
- Konu Sahibi yardimciolunkizlar
Hayır bacağımda epilatör batık yaptı bilmeden oynadım böyle olacağını yara oldularPire ısırığına benzettim ne yarası acaba bu dermatolojiye gittiniz mi
Ne kremi çoğu kremi denedim ama fayda etmedi en azından açık kağveye dönae kafiİz kalır maalesef. Lekeler için düzenli krem kullanın belki fayda eder.
Cilt yenileyici krem 3lüsü var. Madecassol,bepanthen,hametan hepsinden 1er ölçü karıştırıyorsunuz. Haftada en az 2-3 kullanın.Ne kremi çoğu kremi denedim ama fayda etmedi en azından açık kağveye dönae kafi
Yalnız bunları yaparken güneşten korunmayı ihmal etmeyin.Cilt yenileyici krem 3lüsü var. Madecassol,bepanthen,hametan hepsinden 1er ölçü karıştırıyorsunuz. Haftada en az 2-3 kullanın.
Eskiden kantoron surmustum onerdiler diye neden kiGunes gormesin sakin kantaron surmeyin
Uzun sure medicasol acabilir
Gecmis olsun
Kullaniyorum ama etki goremiyorumCilt yenileyici krem 3lüsü var. Madecassol,bepanthen,hametan hepsinden 1er ölçü karıştırıyorsunuz. Haftada en az 2-3 kullanın.
Emin misiniz ya cok krem kullandim derisi soyuluyor diye kese yapamiyorumHer banyoda kese yapın bişey kalmaz nemlendirici yada leke kremleri ile
destekleyin
fito krem sür lekeleri kayb ediyo
Ben kese yaparak geçirdim baya iz vardı kopkoyu bide cildim ekstra kuru olduğu için arkonun nemlendiricisini sürüyordum kese sonrası ama soyuluyor ve acıyorsa yapmayın ben sadece yaptığımı paylaşmak istedimEmin misiniz ya cok krem kullandim derisi soyuluyor diye kese yapamiyorum
Eskiden kantoron surmustum onerdiler diye neden ki
Kullaniyorum ok etki etmiyo sankifito krem sür lekeleri kayb ediyo
Ben kese yaparak geçirdim baya iz vardı kopkoyu bide cildim ekstra kuru olduğu için arkonun nemlendiricisini sürüyordum kese sonrası ama soyuluyor ve acıyorsa yapmayın ben sadece yaptığımı paylaşmak
slzlnkiler de batik lekesi miydiBen kese yaparak geçirdim baya iz vardı kopkoyu bide cildim ekstra kuru olduğu için arkonun nemlendiricisini sürüyordum kese sonrası ama soyuluyor ve acıyorsa yapmayın ben sadece yaptığımı paylaşmak istedim
Keske kullanmasaydim insanlar ovdu diye aldimKantaron leke acmaz ya bunu Kim cikardi bilmiyorum karartir hele gunes gorurse mahveder.
Bi yanlışınız olabilir mi yaa. Kuzenimin alnında kocaman güneş lekesi vardı düzenli kantaron yağı kullandı. Leke o kadar azaldı ki biz yerini bildiğimiz için anlıyoruz. Tanımayan birinin asla dikkatini çekmez. Benim cildimde roza olduğu için her bulduğumu süremiyorum ama eğer roza olmasaydı kesin denerdim yani gözlerimle gördüm çünkü.Kantaron leke acmaz ya bunu Kim cikardi bilmiyorum karartir hele gunes gorurse mahveder.