Bu yaralar gecebilir mi yardım edin :(

yardimciolunkizlar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2024
42
3
20
56974971-0D77-4B3F-BBA2-CF3A6F3FF177.jpeg

ne kadar süredir var ki bu izler? benim bacağımda da sivrisinek ısırıkları sonrası yuvarlak lekeler kaldı ama daha soluk. post inflamatuar hiperpigmentasyonun silinmesi uzun zaman alıyor. doktora gösterseniz soyucu bir tedavi verirdi kremle ya da lazerle yapılan.

Bi yanlışınız olabilir mi yaa. Kuzenimin alnında kocaman güneş lekesi vardı düzenli kantaron yağı kullandı. Leke o kadar azaldı ki biz yerini bildiğimiz için anlıyoruz. Tanımayan birinin asla dikkatini çekmez. Benim cildimde roza olduğu için her bulduğumu süremiyorum ama eğer roza olmasaydı kesin denerdim yani gözlerimle gördüm çünkü.

Hayir cok eminim
Hatta gecen gun doktor yakinima kizdi yanikta kullanmislar kapkara olmus kantaron surdunuz dimi demis
Ancak tamamen silinip gunes kremi kullanilirsa ama yine 24 saat disari cikmamak fln gerekiyor kuzen baska birseyle desteklemistir veya makyajdir bilemiyorum

ne kadar süredir var ki bu izler? benim bacağımda da sivrisinek ısırıkları sonrası yuvarlak lekeler kaldı ama daha soluk. post inflamatuar hiperpigmentasyonun silinmesi uzun zaman alıyor. doktora gösterseniz soyucu bir tedavi verirdi kremle ya da lazerle yapılan.
3 aydır felan var kendim oynayıp bu hale getirdiğim için doktora gitmeye utandım

X