Babam nişanımda benimle konuşmamıştı :) kösülmüştü bir kenarda yüzüme asla bakmıyordu. Gören kanlı bıçaklı düşmanız zannedirdi yani keza düğün günü de kuaförden eve geldiğimde köşe bucak kaçmıştı benden. O gün en az babamı görmüştüm sanırım ve herkese ateş püskürüyordu. O zaman üzülmüştüm niye böyle davranıyor diye, ama şimdi anlıyorum aslında kendisinin ne kadar çok üzüldüğünü.
Evlenmemize kalmış 1 ay, neden dışardayım diye söyleniyordu anneme ne işim varmış o saatlerde dışarlarda. Saatte akşam 10 Her adımıma laf söylüyordu resmen. Benzer tartışmalar yaşamıştık.
Kendinizde veya babanızda suç aramayın. Bazı insanlar gerginlik veya üzüntülerini bu şekilde dışarıya yansıtıyorlar. Olay içerisindeyken anlayamıyoruz bunu ama emin olun stresiniz bitince aslında her şeyin sadece sizin evden gidecek olduğunuz için yapıldığını anlayacaksınız :)
Dilerim çok mutlu olursunuz yeni hayatınızda <3
Evlenmemize kalmış 1 ay, neden dışardayım diye söyleniyordu anneme ne işim varmış o saatlerde dışarlarda. Saatte akşam 10 Her adımıma laf söylüyordu resmen. Benzer tartışmalar yaşamıştık.
Kendinizde veya babanızda suç aramayın. Bazı insanlar gerginlik veya üzüntülerini bu şekilde dışarıya yansıtıyorlar. Olay içerisindeyken anlayamıyoruz bunu ama emin olun stresiniz bitince aslında her şeyin sadece sizin evden gidecek olduğunuz için yapıldığını anlayacaksınız :)
Dilerim çok mutlu olursunuz yeni hayatınızda <3