Aynı yorumu yapacaktım.
Bebeğim, burası Türkiye. Malesef burada böyle şeyler çok normal.. mesela bizim çıkış saatimiz 6, ama patron 5.55te arar 'yaniniza geliyorum,cikmayin' der. Üstelik yarım saat geç gelir, gelince de tutar. Biriyle buluşacak olsan, bir yere yetişecek olsan gidemezsin. Adamın geyik muhabbetini çekmek zorunda kalırsın. Oysa soracak soruları varsa pekala daha erken gelebilir ama o zaman Çalışmana engel olacak ya, gelmez
Senin bir buçuk saatini yemişler ama bu ülkede bir buçuk saat nedir ki?
Bize iş gorusmesine bir avukat gelecekti, saat 10da gel demişler, görüşecek kisi unutmuş, iş için çıkmış. Görüşmeye birinin geldiğini söyledik, 'aaa! Beklesin beklesin işimi halledip hemen geliyorum' dedi. Biz de bu şekilde ilettik,sanki kısa süre sonra gelecekmiş gibi. Bir saati aştı ki mülakati yapacak kişi geldi,sallana sallana (aldılar ama sonra işe, sabrindan heralde
)
Yani akıl var mantık var. İnsanlık hali,işin çıkmış olabilir. Ama madem gelişine en az bir saat var ,söyle bize , gelen kişiye yeni saat verelim, bir koltukta bir saat boyunca duvara bakıp beklemesin,çıksın oyalansin isterse. Ama işte bu ülke malesef böyle. Ne iş ahlakı var ne başkasının zamanına, emeğine saygı var. Sinirlenmissin ama böyle şeylere takilacaksan çok yipranirsin oralarda...
Sana ne iyi gider biliyor musun;
Kamu girl Kamuran izlemek
bak 'bunlar da yemek öncesi geliyor' diye puffleyen seninkiler