- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.586
- 798
- Konu Sahibi calimeros_82
-
ya o kıza mesaj atıp eşimi rezil etmek istedim ben açıkçası.
bu camida herşey duyulur öğrenilir. birinden birinin kulağına gider belki de aklı başına gelir.
işini prestijini kaybetmesi umrumda bile değil inanın.
aşırı bitik vaziyetteyim
benim korkularla zorluklarla mücadele konusunda dayanıklılığım yok. o yüzden yazışmaları yarıda kestim ama keşke diyorum kesmeseydim de dvm etseydim.
eşim benimle de böyle tanıştı. (sevgili bulma sitelerinde değil. bir araştırma çalışması için tesadüfen tanıştık) biri ile sorunlu bir ilişkisi varken internetten benle yazışmaya başladı , o kızdan ayrıldı. sonra çıkmaya başladık ve birkaç sene sonra evlendik. aynı olayı başkasına yapıyor işte.
Neden kendini Ezik güçsüz hissediyorsun eşine karşı . . Sanırım çalışmıyorsun .Kendine güvenin gelmesi için bence biran önce kollarını sıvaman lazım yerinde oturmanla olmaz. . Bir sirkelen ben bu adamı neden bu şekilde kabul ediyorum diye sor .Kimse vazgeçilmez değil arkadaşım .Bu hayatta senden değerlide kimse yok unutma. . Sen gözyaşı dökerken sinirlenirken bağırıp çağırırken adamın kılı bile kıpırdamıyorsa bence sevgisini sorgula. . Kendini sevginide tabi . .Hakediyormu Sence !
Biriyle birlikte olduğunun biliyor muydunuz o zaman konuşurken ?
.............
Eşiniz biraz ileriye gitmiş kendisininde dediği gibi..
Yaptığıda hoş değil ama aldatma olduğunu düşünmüyorum bunun.. Yıkıcı olduğu aşikar.
Belki bu konuşmalar bu şekilde ilerlerse sonu o olur Allah korusun ama şuan öyle görünmüyor anlattıklarınızla.
Sizin tepkiniz çok fevri olmuş.
Biliyorum elinizde değildi ama bu kadar yüksek tepki verip sonunda yine aynı evlilikte kalırsa insan,
daha büyük olaylarda verilecek tepki bulunmaz ya da karşıdaki bu durumu çok umursamaz.
İnşaallah içinizdeki bu sıkıntılar biran önce biter..
biriyle birliktelik değil bu. öğrencisi ya da arkadaşı. yüzlerce var bunlardan.
her birinin gösterisi şovu bilmem nesi oluyo her birinden bahsediyo her gün. hatta her gösteriye beni de çağırıyor. akşam çıkışta gel bilmem ne ?
ama ben gidemiyorum işti güçtü derken.
belli ki kız hoşuna gitmiş. ilerleseydi belki gerisi gelecekti. çok pişmanım keşke durdurmasaydım devam etseydim ama inanın yüreğim kaldırmadı.
Bu formda kendine güvensiz cok insan var
Arkadaşım öncelikle sen bu adamla evlisin ve eşin
Sen başta bunun mesleğini biliyormuydun evet
Hemen aldattı
Şöyle böyle diyen bayanlar
Geçmişte ne yaşadığınızı merak ediyorum
Yada evli olup olmadığınız?
Burdaki yorumları dikkate alırsan konu sahibi
Adamı boşatır bunlar sana
ahh be eskiler emektar analarımız
Sizleri arar olduk..
Burda olumsuzluklar yazılıyor
Kendi fikrim konunun kapanması iste etkilenir eşinin hoşuna gitmeyecek baskılar bile yapabilrsin
Ona güven
Güvendiğini sevdiğini hisettir.
Hayır sorduğum o değildi..Siz daha yeni tanışırken o biryle birlikteymişya, onu sordum..
Sözde sorunlu (yeni biriyle tanışınca ilki hep sorunlu olur!) o eski sevgilisini sordum.
hım anladım. biz görüşmeye başladığmzda söylemişti. çıkmaya başlamadan hemen önce de ayrılmıştı.
sonuçta eski sevgilisi varkende senle görüşmüş huy yani bu adamda hazırlıklı ol aldatılcaksın enınde sonunda...
eski sevgili olan o kız ne hıssetmış bence iyi anlamışsındır.
Sana katılıyorum arkadaşım...Ben şöyle düşünüyorum,zaten bu "tatlısın "filan mesajını yakalamışsınız,şimdi de sizden gizli nasıl silebiliyor..Ben tepkini koy derim eşin hiç bir şey olmamış gibi davranıyorsa ya bir süre konuşma ya da bir iki günlüğüne ailenin yanına git ne kadar incindiğini anlasın msjları silip duruyorsa belliki birşeyler var
hım anladım. biz görüşmeye başladığmzda söylemişti. çıkmaya başlamadan hemen önce de ayrılmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?