bu yaptığı aldatmaya girer mi ben mi abartıyorum!

bir ilişkide güven sarsılıyorsa onu takip etmene gerek duyacağın bir duruma gelebiliyosan hele ki evliyken bu çok can sıkıcı.
Bence eşine bunu nasıl göze alabildiğini sormalısın.
İş için miş... Olur mu öyle şey.
Bence kendini hiç üzme ama varsa öyle bişey seni kandırmasına asla izin verme. Sinir krizlerine falan hiç gerek yok sakin ol..
seni kaybetmeyi göze alabiliyosa istediğini yapsın.. Ona sadece bunu hissettir.

bence sizde biraz kendinizi avutuyor gibisiniz.
lütfen darılmayın bana ama işi gereği gibi cümleler nekadar doğrudur ...
ne işinde olursa olsun o evli bi adamsa işe bağlamak bile olsa
tatlısın gibi yazılmalı cümleler kullanmamalıydı .
birde siz gidip sorduğunuzdada yalan söylüyor.yakalamasaydınız emiinim devamı gelirdi.
bence bekleseydiniz.içinizi kemireceğine acaba yine yaparmı diye gerçek yüzünü görmüş olurdunuz.
saygılar.

bu konunun üzerine çok gidersen eşini o kızların eline kendin itersin...
HavvaKurnaz'ın dediği gibi; "seni kaybetmeyi göze alabiliyosa istediğini yapsın.. Ona sadece bunu hissettir."

bu laf şu konuda sana verilmiş en güzel cevaptı bence...

çocuğunuz yoksa buyrun birlikte boşayalım kocalarımızı...

benim durum sizinliyle aynı değil ama sonuçta erkek işte...güven olmaz bunlara....
güvenipte bunlarla yola çıkan bizlerde kabahat..eminim anneniz babanız tıpkı benide uyardıkları gibi sizide uyarmışlardı evlenmeden önce...
hakkınızda hayırlısı olsun...size istediği kadar ilk günkü gibi ilgi sevgi göstersin,sadakat denen şey küçümsenecek bişey değildir..ve asla ona bir daha güvenemezsiniz..iş bağlamak için böyle bişey yaptım demesi ise çifte facia....

kusuruma bakmayın nolur..ben fikirlerimi paylaşmak istedim sizinle..

herkese yorumları için teşekkür ederim.
sessizlik içindeyim hiç bişi söylemiyorum ama takip edemiyorum elinde telefon sürekli face den bi bilgi gelse okuyor siliyor. listesinde 900 kişi var. yarısı bayan.
üzüldüğüm ; herşey normale dönmüş gibi davranıyor.
eğer evlenmemiş olsaydım ayrılmıştım. ama oyuncak değil bu evlilik. .bana göre de aldatmanın ta kendisi.
çok kadın aldatıldığı halde hayatına dvam ediyor. benimki de bunun aynısı besbelli. konduramıyorum ama adı bu.
boşanırsam daha da mahvolucam biliyorum.
plan yapıyorum sadece kendimce. benm bi şekilde içimi rahatlatmam lazım.
tek isteğim onun da acı çekip pişman olması.

Ben de dans kursuna gidiyorum ama eğitmenim eğitmendir sonuçta..bana ne f...k hesabından..hem ders almaya başladığına göre ortada öğrenci ''BAĞLAMA''ya çalışıyorum gibi bir durum söz konusu değil.Kız ışık yaksa bile karşılık vermesi hoş değil..hem madem gerisi gelmeyecek ne diye o noktaya getiriyor.hem madem durumda anormal bir şey yok neden ÖZÜR diliyor..Gözlemlemeye devam edin en doğru cevabı siz bulacaksınızdır ama durum bana hiç de masumane gelmedi.bir şey olmasa bile durum Güven zedeleyici...

herkese yorumları için teşekkür ederim.
sessizlik içindeyim hiç bişi söylemiyorum ama takip edemiyorum elinde telefon sürekli face den bi bilgi gelse okuyor siliyor. listesinde 900 kişi var. yarısı bayan.
üzüldüğüm ; herşey normale dönmüş gibi davranıyor.
eğer evlenmemiş olsaydım ayrılmıştım. ama oyuncak değil bu evlilik. .bana göre de aldatmanın ta kendisi.
çok kadın aldatıldığı halde hayatına dvam ediyor. benimki de bunun aynısı besbelli. konduramıyorum ama adı bu.
boşanırsam daha da mahvolucam biliyorum.
plan yapıyorum sadece kendimce. benm bi şekilde içimi rahatlatmam lazım.
tek isteğim onun da acı çekip pişman olması.

Neyi örtbas etmeye çalışıyor..herşey normale dönmüş gibi davranan birisi ''AÇIK VERMEMEYE'' çalışan biri gibi davranmaz

yoo ne darılıcam. darılmak şöyle kenara dursun. ben zaten yerin dibine geçmişim. kırılmadık organ kalmamış vücudumda...

Ne denirki ettiğinizi bulmaktan mı korkuyorsunuz...Eşinizin maalesef karakteri bu demekki yakındır ...

bana bişeyler oluyor artık dayanamayacagım bu ne yaaaa insanın kendını hayattan ınsanlardan izole edesı gelıyor ıssız bi adada yasamak ıstıyorummmm...

sıkı denetım yapın ewde nasılsa sewgılısı deılsınız eşisiniz özelıne ıstedıgınız gıbı kasısırsınız telı calınca wer bakıyım de bas tokadı ay cok sınırlendım

söyledikleriniz beni kırmaz emin olun. ben bu duyguları çoktan aştım sildim kafamda.

ben zaten ona dedim. "bu şekilde iş bağlamak şerefsizlik değil de nedir ?"
haklısın çok pişmanım. hatalı davrandım dedi.
ama artık elden bişi gelmez . boşanmak kafamda olan bişi değil. ama flört ediyor ya da nişanlı olsaydık kesin ayrılmıştım bu bir gerçek.
güvenmiyorum hiçbir erkeğe . benim eşim gibi eşine evine aşırı düşkün biri olan biri bile böyle yapıyorsa (onca kokteyller gösteri sonrası kutlamaların hiçbirine katılmaz direkt eve döner. ya da ben geliceksem gider . ) başka erkekleri düşünemiyorum

Evlilik ha deyince bitirilecek bir şey değil evet. Flört döneminde karşı tarafı iyi tanıyabilmek çok önemli. Aşkın gözü kör etmesi derler ya o ve ya başka bi şekilde gerçeği görmemizi engelleyen şeyler ve sonunda belki yanlış bi evlilik olabilir. Ama yine de herşey bir yana sadık olamamak başka bir yana. Bu affedilmez bir yalan. Eğer herşey yolundayken hala sevgi varken aldatabiliyorsa bir erkek veya kadın bu iğrenç bir zaaftan başka bişey değil bana göre.
İlgi görmeyi herkes sever beğenilmek herkesin hoşuna gider. Fakat evlilik yetinme duygusunu eşinle onda var olanlarla sevgiye ilgiye veya başka neyse işte doyabilmeyi gerektirir. Gözü hala dışarıda olanlar evliliği ve evliliğin sorumluluğunu taşıyamaz.

Bu yüzden sevgili calimeros mahvolurum falan deme. Aldatma kişinin saygınlığını dibe vuran birşey bana göre. Sende kendine saygı duyuyorsan bir yalanla yaşamak yerine gerekiyorsa boşan.

Ama önce eğer mümkünse senin güvenini tekrar kazanması için ona bir şans ver. Tabi bu sana kalmış bu ilk mi değilmi bilemiyorum.

Fakat tavsiyem evliliğinizi kurtarması için eşine şans tanı eğer gönüllüyse buna. ama olmuyosa zorlama. Ailen, arkadaşların akrabaların var yalnız değilsin sonuçta. Güçlü ol sen kendini neden ezik hissedesin o dürüst olmadığı için utansın.

eşiniz pek masum gözükmüyor işler bu seıkilde mi baglanıyor? esiniz belli ki sizi sevmiş fakat bulundugu iş ortamı geregi sosyal fazlasıyla bu buyuk bi dezavantaj tabi ki yinede bu bir bahane değil içinde olmayanda ne olursa olsun yapmaz faceden msjlar okuyup silmek fln hiç masum değil ya bence bir ömür çekilmez böyle uzaktan takibe alın saglam acıgını yakalamaya çalısın ve cocugunuz yoksa bosanın derim bir ömür esimi paylasmaktansa keser atarım daha iyi seneler gectıkten sonra bir bakmıssınız olan tek size olmus.(ayrıca üstüne düşmeyin ona belli etmeyin daha da o tarafa itmiş olursunuz) umrm halledersnz

evet evlilik oyuncak değil ilk sendelemede gemiyi terketmekte doğru değil.sizinde söylediğiniz gibi çoğu kadının kaderi bu devam etmek zorunda kalıyorlar
evliliklerine bende sizin sorununuz boşanacak kadar buyuk değil şahsi fikrim bu.
neticede hepimiz biliyoruzki hayatı boyunca hiçbir kadına göz ucuyla bakmayan erkek yoktur.ve evli bir erkekle muhabbet kuracak kadar basit bayanlara hemen meydan bırakmak bence doğru değil.bu olaydan ders alıp sizi birdaha üzmeyecek ve eski düzeninize devam edeceksiniz önemli olan bunu sağlayabilmek.
inşallah bir çıkar yol bulup yuvanıza eski huzuru getirirsiniz karı koca.HERKESE İYİ AKŞAMLAR.

anladığım kadarıyla daha fazla beklemek istemedin çünkü bu konuşmaların ne kadar ileri gidebilceğini tahmin etmiş olmalısın.bu küçümsencek bir durum değil.dediğin gibi bu sadece bildiklerin bir kereden fazla yaşamışsın bu olayları o yüzden eşinin bişeyler karıştırıyo ihtimalinin olduğu yüksek.eğer eşin böyle bişeyi 1 kere yapmışsa 20 kerede yapıcaktır.sinir krizlerine girmen bişeyi değiştirmez aksine bu onu böyle şeyler yapmaya daha çok itebilir yada hiçbişey yapmadığı halde yapmaya bile yeltenebilir evdeki huzur çok önemli.eşini takipte tutmalısın kesinlikle sabırlı ve güçlü olmalısın eğer ortada gerçekten güçlü bir sevgi bağı varsa dediğin gibi çözümlenemicek problem yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…