• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu yaptığı aldatmaya girer mi ben mi abartıyorum!

calimeros_82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
216
1
116
42
İstanbul
merhaba. eşim spor/dans hocası .etrafında sayısız dansçı öğrenci ve arkadaşı var. çalışmalar organizasyonlar falan telefonu hiç susmaz.
geçen ay fa......k hesabına girip mesajlarını okuyordum. o esnada kendisi arka odada kitap okuyordu ve sürekli telefonu ötüp duruyordu. iş maillerine, f....k hesabına, özel mailine mesaj ya da e mail gelince sürekli telefon ötüyor.
telefonu öttükçe ben de mesajlarını görüyordum. girip karşılıklı yazışmalarını okudum. eşim dansçı bi kıza resmen yazılıyordu. normal bi konu hakkında konuşuyorlardı ama eşimin konuşma biçimi bana pek normal sınırlarda gelmedi.
"tüh ya ilk fırçamı yedim"
"doğruları konuşmayacakmıydık hani"
"çok tatlısın"
gibi insanın arkdaşıyla ya da öğrencisiyle konuşmayacağı ifadeler/atışmalar.
tatlısın cümlesinden sonra dayanamadım yanına gittim
sen napıyosun diye. kitap okuyorum dedi.
e dedim telefonun ötüyor sürekli ? bilmiyorum ki falan dedi.
ben de dedim ki. ben salonda internetten yazışmalarının tamamını okudum nedir bu tatlısınlar falan
sonra sinir krizi geçirdim çığlıklar attım. aldatıyosun ihanettir bu.
bin defa özür diledi. tamam ileri gittim ama devamı olmayacaktı falan..maksadım dans salonu için iş bağlamaktı . ıvır zıvırlar.

normalde evliliğimiz kıskanılcak cinsten. bana aşırı düşkündür. işten geç çıktığımda eve geldiğimde yemek yapmış olur. sesini asla yükseltmez bana. aşırı kibardır. sahte tavırlar değil yani. içten sıcak. ama bu kaçamak huylarına benzer şeyleri bir iki kere daha yaptı. ama bu sonuncu beni çok yaraladı. çok ağır geldi. ben durdurmasaydım yazışmanın devamında neler olacaktı acaba keşke cesaret edip dursaydım ama yüreğim kaldırmadı.
sevgim aşkım sonsuz. şimdi herşey normale döndü görünüyor. o, hiçbirşey olmamış gibi davranıyor. bana hala çok düşkün üzerime titriyor. ilk çıkmaya başladığımız gün nasılsa hep öyle. ama ben bu olayı nasıl unutacağımı bilmiyorum. bundan sonra da böyle tavırları olacak kesin. belki daha başka şeyler de oluyor ben gördüklerim kadar inciniyorum.
kendimi enayi gibi hissediyorum. o kıza eşimin fa....k hesabından mesaj yazıp"yazışmalarınızı okudum kocam size resmen sarkmış.haddini aştığını da kabul ediyor. işte ben o kişinin ezik eşiyim."
diyesim var.
normal başka öğrencileri ile yazışmalarını biliyorum bu çok farklı.
psikolojim çok bozuk
kocalarınıza sahip çıkın.sanat camiası iğrenç bir seviyede. ilişkiler çok bozuk. kimin eli kimin cebinde bilmiyorsunuz.bu camiadan birileriyle evlenmeyin sakın. eğer benim gibi azıcık mahremiyet azıcık edep istiyorsanız. onlarda bu yok.

syg.

Son düzenleme:
saçmalama sakın boyle birşey yazıpta kendini küçük düşürme .asla yapma bunu.
eşiniin bu tarz konuşması bence de hiç hoş değil .keşke devamını görebilecek kadar bekleseydin. neyse olan olmuş eğer sert bir dille uyardıysan eşindede snei kaybetme korkusu varsa bi daha yapmaz zaten

esinizn aciklamasi dogru olabilir
keske hemen renk vermek yerine kontrole devam etseydiniz
evinizde huzurlu mutlu evliliginiz varmis
insallah yoktur birsey
bosa gunah aliyorsunuzdur
ayrica ezik falan
öyle düsünmeyin lütfen
eslerimizi her an her dk bilemeyiz nerde ne yapiyorlar
yada kadinlarla nasil konusuyorlar
ben o ergen kizlara sinir oluyorum
cok meraklilar evli erkeklerle flört etmeye

merhaba. eşim spor/dans hocası .etrafında sayısız dansçı öğrenci ve arkadaşı var. çalışmalar organizasyonlar falan telefonu hiç susmaz.
geçen ay fa......k hesabına girip mesajlarını okuyordum. o esnada kendisi arka odada kitap okuyordu ve sürekli telefonu ötüp duruyordu. iş maillerine, f....k hesabına, özel mailine mesaj ya da e mail gelince sürekli telefon ötüyor.
telefonu öttükçe ben de mesajlarını görüyordum. girip karşılıklı yazışmalarını okudum. eşim dansçı bi kıza resmen yazılıyordu. normal bi konu hakkında konuşuyorlardı ama eşimin konuşma biçimi bana pek normal sınırlarda gelmedi.
"çok tatlısın"
ben de dedim ki. ben salonda internetten yazışmalarının tamamını okudum nedir bu tatlısınlar falan
bin defa özür diledi. tamam ileri gittim ama devamı olmayacaktı falan..maksadım dans salonu için iş bağlamaktı . ıvır zıvırlar.

normalde evliliğimiz kıskanılcak cinsten. bana aşırı düşkündür. işten geç çıktığımda eve geldiğimde yemek yapmış olur. sesini asla yükseltmez bana. aşırı kibardır. sahte tavırlar değil yani. içten sıcak. ama bu kaçamak huylarına benzer şeyleri bir iki kere daha yaptı. ama bu sonuncu beni çok yaraladı. çok ağır geldi. ben durdurmasaydım yazışmanın devamında neler olacaktı acaba keşke cesaret edip dursaydım ama yüreğim kaldırmadı.
sevgim aşkım sonsuz. şimdi herşey normale döndü görünüyor. o, hiçbirşey olmamış gibi davranıyor. bana hala çok düşkün üzerime titriyor. ilk çıkmaya başladığımız gün nasılsa hep öyle. ama ben bu olayı nasıl unutacağımı bilmiyorum. bundan sonra da böyle tavırları olacak kesin. belki daha başka şeyler de oluyor ben gördüklerim kadar inciniyorum.
kendimi enayi gibi hissediyorum. o kıza eşimin fa....k hesabından mesaj yazıp"yazışmalarınızı okudum kocam size resmen sarkmış.haddini aştığını da kabul ediyor. işte ben o kişinin ezik eşiyim."
diyesim var.
psikolojim çok bozuk
kocalarınıza sahip çıkın.sanat camiası iğrenç bir seviyede. ilişkiler çok bozuk. kimin eli kimin cebinde bilmiyorsunuz.bu camiadan birileriyle evlenmeyin sakın. eğer benim gibi azıcık mahremiyet azıcık edep istiyorsanız. onlarda bu yok.

syg.

güven birkere gitmeye görsün, her iki taraf icinde zor günler baslar:22:
takip etmelisin esini, hic masum görünmüyor
tatlim lafiyla nezamandir is baglaniyomus:25:

canim ayni seyi bende düsündüm ama
erkekler salaklik derecesinde saf oluyorlar
karsisinda simarik kizlardan biri varsa
iste ilgi gösteryorsa adam ne yapacagini bilememistir

hiçte yazma o kıza mesaj fln...
bekar adam kalmadı zaten memlekette dicem ama eşindede hata var..
ayrılmayı fln düşünmüyorsan eğer bırak eşin ikna etsin seni..
tabikiiiiiii takibe devam...
son şansı olduğunu özellikle belirt..
bide lütfen sakin ol...
sinir krizleri çığlıklar fln gerek yok...

saçmalama sakın boyle birşey yazıpta kendini küçük düşürme .asla yapma bunu.
eşiniin bu tarz konuşması bence de hiç hoş değil .keşke devamını görebilecek kadar bekleseydin. neyse olan olmuş eğer sert bir dille uyardıysan eşindede snei kaybetme korkusu varsa bi daha yapmaz zaten

aa neden böyle söylüyorsunuz içini dökmüş küçük mü düşüyor çok tuhafsınız

keşke gizlice takip etseydin baksaydın iş nereye gelicek .çok tatlısın ,ilk fırçamı yedim gibi cümleler yani normal değil.iş bağlamak için bunları mı söylüyor yalan inandırıcı değil .sen desen bir erkeğe .çok hoşsun ,çok iyisin vs ne der acaba ?bence sanat camiasıyla alakası yok .her camiada var böle ilişkiler .

kadına onun ağzından msj lar yazardım :1:

ve kocama benim alnımda "keriz,enayi" mi yazıyor derdim

yalakalık yapması boşa 40 takla atması gerekir.

"çok tatlısın"

diyesim var.
psikolojim çok bozuk

syg.

eşiniz ünlü birimi:44::44:

çokta masum durmamış eşin bende diyeyim:)
keşke bekleseymişin azıcık daha önceki mesajlara
baksana facedeki belki arada kalanlar olmustur
inşallah yoktur temizdir eşin

ya o kıza mesaj atıp eşimi rezil etmek istedim ben açıkçası.
bu camida herşey duyulur öğrenilir. birinden birinin kulağına gider belki de aklı başına gelir.
işini prestijini kaybetmesi umrumda bile değil inanın.
aşırı bitik vaziyetteyim
benim korkularla zorluklarla mücadele konusunda dayanıklılığım yok. o yüzden yazışmaları yarıda kestim ama keşke diyorum kesmeseydim de dvm etseydim.
eşim benimle de böyle tanıştı. (sevgili bulma sitelerinde değil. bir araştırma çalışması için tesadüfen tanıştık) biri ile sorunlu bir ilişkisi varken internetten benle yazışmaya başladı , o kızdan ayrıldı. sonra çıkmaya başladık ve birkaç sene sonra evlendik. aynı olayı başkasına yapıyor işte.

katılıyorum..
güven kaybetmek çok riskli bir şey bunu nasıl göze alabiliyorlar, iki tarafında huzurunu nasıl bozabiliyorlar bu erkekler anlam veremiyorum..

kendini aşağılayan mesajı sakın yazma... sen önce kendine inan...

eşin bir saçmalık yapmış. bu saçmalığın suçunu sen üstlenme...

eşine hislerini anlatmışsın, tepkini vermişsin. şimdi takip zamanı, bekle ve gör...

ama asla asla kendini böyle acımasızca "ezik" diyerek eleştirme...

ya o kıza mesaj atıp eşimi rezil etmek istedim ben açıkçası.
bu camida herşey duyulur öğrenilir. birinden birinin kulağına gider belki de aklı başına gelir.
işini prestijini kaybetmesi umrumda bile değil inanın.
aşırı bitik vaziyetteyim
benim korkularla zorluklarla mücadele konusunda dayanıklılığım yok. o yüzden yazışmaları yarıda kestim ama keşke diyorum kesmeseydim de dvm etseydim.
eşim benimle de böyle tanıştı. (sevgili bulma sitelerinde değil. bir araştırma çalışması için tesadüfen tanıştık) biri ile sorunlu bir ilişkisi varken internetten benle yazışmaya başladı , o kızdan ayrıldı. sonra çıkmaya başladık ve birkaç sene sonra evlendik. aynı olayı başkasına yapıyor işte.

bende polis olmak istiyordum polislik sitesinde tanıştık eşimi nişanlanmadan önce şifreleri şunları bunları veriyordu ben bakmam diyordum banane naparsan kendine diyordum :ssz:

ama bakıyordum tabi :1:
evlendik ne o benmkine ne ben onun kine bakmadım kızlara arkasını dönüp yürüyor bunu duydum :D

ya bence içinde kalmasın yap ne geçiyrosa ama kendini aşağılatma

canım kendini ezik görme lütfen ama takipte ol.
işi sadece kadınlarla olan eşlerle evli olmak ne kadar zor.
benimde eşim işi gereği bayanların içinde.
ve bazen benim yanımda müşterisine canım hayatım diyor.
sinir oluyorum.
napim müşteri için diyor. çünkü bazıları böyle samimi olmadığı zaman gelmiyor diyor.
bazısıda resmilikten hoşlanıyor.
yani ağız alışkanlığı olabilir.
hemen fevri davranma bence.
hareketleri de aynı demişsin. sadece takipte ol.

iş bağlamakmışşş palavra canım..
ıplerı elden bırakmayasın.. guven konusuna gelınce bır daha hıc bır zaman ona eskısı gıbı guvemiyecek ve ınanmayacaksın.en ufak durumdan pımpırıkleneceksın..kavgalar cıkacak.. bu durumu olayı unutma konusunada gelınce unutmazsın unutamazsın unutturmazlar..en ufak sorunda basına kalkarsın yıne sınır krızlerı gecırırsın aklına gelır yıne..affeder ama unutmazsın..
Keskeeeeee hıc affetmesek..yanlıslarında sılıp atsak hayatımızdan ama ıste KAdIN affedıyorda unutamıyor...olan yıne Kadına oluyor:20::20::20::20::20::20::20::20:

İş bağlama ne zamandır facebook üzerinden oluyor? :23:
Geçsin o numaraları şimdi. Besbelli sarkma durumu var...
Ne yapacağınızı bilmem ama eşinizin durumu ciddi. İçinde bu niyet varsa ki, ilk defa yapmamış, sonuncusu da bu olmayacaktır.
Takipte kalmanızı tavsiye ederim. :19:

Şimdilik konuyu böyle kapatmış gibi görunup sessiz takipte olmak en mantıklısı,sürekli kafasına kakarsanız dile getirip huzur kaçırırsanız
siz haklıyken haksız konuma gelirsiniz.unutmayın bir şeyi sürekli söylerseniz erkekler bir süre sonra duymamaya başlarlar.
gizlice ensesinde olun bence.

Back