Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri bu ve buna yakın nişanlık modelleri nasıl temin edebilirim ??

kale07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
239
0
116
Malatya

bulunduğum ilde maalesef çok model yok. modellerle sınırlı kalmak yerine kendi tercihmi yansıtmak istiyorum

yer gök aşk havvanın kıyafeti evet çok hoş.canım kapalı bi abiye oldugu için buna benzer modelleri armine tekbir mağazalarında bulabileceğini düşünüyorum.ve tesettür giyim mağazalarında

yer gök aşk havvanın kıyafeti evet çok hoş.canım kapalı bi abiye oldugu için buna benzer modelleri armine tekbir mağazalarında bulabileceğini düşünüyorum.ve tesettür giyim mağazalarında

sağol merve, güzel fikir giymek istediğim abiye tesettür ve dekolte arası bi model olduğu için bulmakta sıkıntı çekiyordum hemen bakayım. umarım aradığım gibi bişey bulurum, sırtı açık elbisenin üstüne cepken, bolere yük etmek istemiyorum kendime

Bulamıyorum arkadaşlar varmı bilen gören? birebir aynısını değil ama bu tarz elbise arıyorum. böyle özel bir günde beğenerek severek giymek çok önemli elbiseyi

Genelde ne yazık ki abiye elbiseler straplez,askılı vs.oluyor..İyice araştırmak lazım sanırım.En olmadı net bir model belirleyip diktirebilirsiniz.​

Genelde ne yazık ki abiye elbiseler straplez,askılı vs.oluyor..İyice araştırmak lazım sanırım.En olmadı net bir model belirleyip diktirebilirsiniz.​

haklısın gelinlikçilerle görüşüp diktirebilirim birde bunu deniyelim. :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…